Nabeschouwing Antalyaspor - Fenerbahçe (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Antalyaspor het zaterdag 29 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadyumu in Antalya.

Via de Antalyaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Fenerbahçe (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Antalyaspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door V. Muriqi, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Antalyaspor kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Amilton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette H. Ozmert zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antalyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fenerbahçe nadat M. Zajc in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. In de 98e minuut moest Antalyaspor verder met een man minder, nadat Ozmert H. een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Antalyaspor - Fenerbahçe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Muriqi met assist van O. Tufan Fenerbahçe 0-1
50' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
52' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Amilton met assist van L. Podolski Antalyaspor 1-1
57' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Ozmert met assist van L. Podolski Antalyaspor 2-1
63' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor L. Podolski Antalyaspor
64' Wissel Antalyaspor Wissel Charles voor D. NDinga Antalyaspor
66' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor N. Dirar Fenerbahçe
77' Wissel Antalyaspor Wissel P. Mukairu voor Amilton Antalyaspor
85' Wissel Antalyaspor Wissel Chico voor L. Podolski Antalyaspor
85' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Kadioglu voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
89' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Erdinc voor O. Tufan Fenerbahçe
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor A. Jahovic Antalyaspor
92' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Ozmert Antalyaspor
94' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Fredy Antalyaspor
97' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Zajc met assist van F. Kadioglu Fenerbahçe 2-2
98' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor Ozmert H. Antalyaspor
98' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Celustka O. Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Antalyaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Antalyaspor - Fenerbahçe
De opstellingen van Antalyaspor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Antalyaspor - Fenerbahçe

Antalyaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antalyaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 4 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 14 keer wist de ploeg van Antalyaspor te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Antalyaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antalyaspor 6
Winst Fenerbahçe 14
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 11e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 7e plaats.