Nabeschouwing Besiktas - Yeni Malatyaspor (0-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Besiktas het zondag 15 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Arena in İstanbul.

Via de Besiktas - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Yeni Malatyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-2 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door T. Bifouma, waarmee Yeni Malatyaspor met 0-1 de leiding nam. In de 98e minuut kreeg C. Erkin van Beşiktaş voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Beşiktaş de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 0-2 doordat A. Jahovic van Yeni Malatyaspor een penalty wist te benutten in de 99e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor.

LIVE Besiktas - Yeni Malatyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Donald Yeni Malatyaspor
10' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
43' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel O. Ozdemir voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
44' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
46' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajic Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor P. Rebocho Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor A. Diaby Beşiktaş
68' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Bifouma voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
80' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
80' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Acquah voor M. Donald Yeni Malatyaspor
81' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor Guilherme Yeni Malatyaspor
84' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalcin voor M. Elneny Beşiktaş
85' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt T. Bifouma met assist van A. Acquah Yeni Malatyaspor 0-1
98' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor L. Karius Beşiktaş
98' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
99' Penalty Yeni Malatyaspor Penalty A. Jahovic Yeni Malatyaspor 0-2
100' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor U. Nayir Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Besiktas - Yeni Malatyaspor

Voorbeschouwing Besiktas - Yeni Malatyaspor

Besiktas en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 15 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Yeni Malatyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 3
Winst Yeni Malatyaspor 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 2e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 8e plaats.