Nabeschouwing Denizlispor - Besiktas (1-5) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het zaterdag 20 juni 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Besiktas (1-5)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-5 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Yilmaz, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Denizlispor kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Estupinan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette G. Gonul zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Beşiktaş vergroot nadat G. NKoudou de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 75e minuut nadat A. Ljajic namens Beşiktaş de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Beşiktaş speler A. Diaby, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mete Kalkavan en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Denizlispor - Besiktas 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt B. Yilmaz Beşiktaş 0-1
47' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor M. K. Mbamba Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel O. Estupinan voor H. Sacko Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor O. Sahan Denizlispor
53' Doelpunt Denizlispor Doelpunt O. Estupinan met assist van R. Murawski Denizlispor 1-1
59' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Yilmaz Denizlispor
60' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Gonul met assist van A. Hutchinson Beşiktaş 1-2
67' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. NKoudou met assist van B. Yilmaz Beşiktaş 1-3
68' Wissel Beşiktaş Wissel E. Kaya voor V. Ruiz Beşiktaş
68' Wissel Beşiktaş Wissel T. Boyd voor G. NKoudou Beşiktaş
75' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajic met assist van B. Yilmaz Beşiktaş 1-4
78' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Diaby met assist van M. Elneny Beşiktaş 1-5
79' Wissel Denizlispor Wissel O. Cek voor M. K. Mbamba Denizlispor
81' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor B. Yilmaz Beşiktaş
82' Wissel Beşiktaş Wissel K. Kayra Yilmaz voor A. Ljajic Beşiktaş
85' Wissel Denizlispor Wissel M. Ozkal voor O. Yilmaz Denizlispor
89' Wissel Denizlispor Wissel S. Ben Yousseff voor M. Yumlu Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Besiktas
Opstellingen Denizlispor - Besiktas
De opstellingen van Denizlispor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.