Nabeschouwing Denizlispor - Galatasaray (2-0) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 16 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het vrijdag 16 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Galatasaray (2-0)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 2-0 overwinning voor Denizlispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Inan van Galatasaray via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut kreeg Marcao van Galatasaray voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Galatasaray de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 75e minuut gemaakt door R. Niyaz waardoor Denizlispor met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte H. Rodallega de voorsprong door in de 94e minuut de 2-0 te scoren voor Denizlispor.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Denizlispor.

LIVE Denizlispor - Galatasaray 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Yilmaz Denizlispor
28' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor T. Lopes Denizlispor
28' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Babel Galatasaray
29' Penalty gemist Galatasaray Penalty gemist S. Inan Galatasaray
34' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcao Galatasaray
43' Tweede gele kaart Galatasaray Tweede gele kaart voor Marcao Galatasaray
50' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Z. Yavru Denizlispor
46' Wissel Galatasaray Wissel R. Donk voor J. Seri Galatasaray
64' Wissel Galatasaray Wissel E. Mor voor J. Durmaz Galatasaray
70' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
72' Wissel Galatasaray Wissel A. Calik voor M. Diagne Galatasaray
75' Doelpunt Denizlispor Doelpunt R. Niyaz met assist van Z. Bergdich Denizlispor 1-0
77' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
82' Wissel Denizlispor Wissel M. Akyuz voor Z. Yavru Denizlispor
85' Wissel Denizlispor Wissel M. K. Mbamba voor M. Barrow Denizlispor
92' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor C. Sapunaru Denizlispor
93' Wissel Denizlispor Wissel M. Yumlu voor R. Niyaz Denizlispor
94' Doelpunt Denizlispor Doelpunt H. Rodallega Denizlispor 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Galatasaray
Opstellingen Denizlispor - Galatasaray
De opstellingen van Denizlispor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Denizlispor - Galatasaray

Denizlispor en Galatasaray treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 31 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 7 keer wist de ploeg van Denizlispor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Denizlispor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.