Nabeschouwing Denizlispor - Gazişehir Gaziantep (0-1) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 3 juli 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het vrijdag 3 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Gazişehir Gaziantep (0-1)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Özgür Yankaya geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door G. Vural, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Gazişehir Gaziantep dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Gazişehir Gaziantep.

LIVE Denizlispor - Gazişehir Gaziantep 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor M. Yumlu Denizlispor
24' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt G. Vural met assist van A. Maxim Gaziantep F.K. 0-1
46' Wissel Denizlispor Wissel O. Cek voor T. Lopes Denizlispor
53' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Yilmaz Denizlispor
66' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor R. Murawski Denizlispor
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Jefferson voor G. Vural Gaziantep F.K.
78' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor K. Ozer Gaziantep F.K.
81' Wissel Denizlispor Wissel H. Sacko voor O. Yilmaz Denizlispor
87' Wissel Denizlispor Wissel O. Onazi voor R. Niyaz Denizlispor
88' Wissel Gaziantep F.K. Wissel F. Soyalp voor A. Maxim Gaziantep F.K.
88' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Celik voor O. Kayode Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Denizlispor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Denizlispor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Uygun
Voorbeschouwing Denizlispor - Gazişehir Gaziantep

Denizlispor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 30e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Özgür Yankaya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 1 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denizlispor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Denizlispor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gazişehir Gaziantep slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Denizlispor 1
Winst Gazişehir Gaziantep 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denizlispor op een 12e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 9e plaats.