Nabeschouwing Denizlispor - Göztepe (1-1) || Super Lig 2019/2020

Maandag 3 februari 2020 - 18:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het maandag 3 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Göztepe (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Denizlispor en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Gurler, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Denizlispor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk O. Estupinan die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Denizlispor - Göztepe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Denizlispor Wissel I. Aissati voor O. Onazi Denizlispor
9' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Gurler met assist van S. Aydogdu Göztepe 0-1
28' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Ozdilek M. Denizlispor
39' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor L. Gassama Göztepe
49' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor I. Aissati Denizlispor
63' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor C. Jerome Göztepe
64' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor M. Yumlu Denizlispor
67' Wissel Denizlispor Wissel O. Estupinan voor S. Sahinturk Denizlispor
68' Wissel Göztepe Wissel A. Biyogho voor S. Napoleoni Göztepe
76' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Aydogdu Göztepe
76' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor A. Castro Göztepe
81' Wissel Denizlispor Wissel O. Sahan voor R. Niyaz Denizlispor
87' Doelpunt Denizlispor Doelpunt O. Estupinan Denizlispor 1-1
87' Wissel Göztepe Wissel K. Wilczek voor S. Gurler Göztepe
91' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Beto Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Göztepe
Opstellingen Denizlispor - Göztepe
De opstellingen van Denizlispor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Denizlispor - Göztepe

Denizlispor en Göztepe treffen elkaar in de 20e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Öğretmenoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Denizlispor 0
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denizlispor op een 12e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 8e plaats.