Nabeschouwing Denizlispor - Kayserispor (0-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 12:00 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Denizlispor het zaterdag 15 februari 2020 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Denizli Atatürk Stadyumu in Denizli.

Via de Denizlispor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denizlispor - Kayserispor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Denizlispor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Özgür Yankaya geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door C. Sapunaru, waarmee Kayserispor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Kayserispor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Denizlispor - Kayserispor
Balbezit
53%
47%
Schoten totaal
9
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
100
85
Gevaarlijke aanvallen
80
70
Passes
472
422
Overtredingen
11
18
Buitenspel
1
2
Corners
10
5
Wissels
3
2
LIVE Denizlispor - Kayserispor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denizlispor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel Denizlispor Wissel O. Sahan voor O. Estupinan Denizlispor
66' Wissel Denizlispor Wissel R. Niyaz voor I. Aissati Denizlispor
69' Doelpunt Kayserispor Doelpunt C. Sapunaru met assist van B. Mensah Kayserispor 0-1
77' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor M. K. Mbamba Denizlispor
78' Wissel Kayserispor Wissel M. Situm voor Pedro Henrique Kayserispor
85' Wissel Kayserispor Wissel B. Rienstra voor M. Mesanovic Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Denizlispor - Kayserispor
Opstellingen Denizlispor - Kayserispor
De opstellingen van Denizlispor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denizlispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Denizlispor - Kayserispor

Denizlispor en Kayserispor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Özgür Yankaya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denizlispor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Denizlispor als Kayserispor wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Denizlispor 4
Winst Kayserispor 4
Gelijkspel 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Denizlispor op een 11e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Denizlispor - Kayserispor Opstelling Denizlispor Opstelling Kayserispor Live Denizlispor - Kayserispor Live Denizlispor - Kayserispor kijken Denizlispor - Kayserispor kijken Live Denizlispor - Kayserispor stream Denizlispor - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Denizlispor - Kayserispor Uitslag Denizlispor - Kayserispor Statistieken Denizlispor - Kayserispor Super Lig 2019/2020 Denizlispor - Kayserispor wedden Denizlispor - Kayserispor gokken Denizlispor - Kayserispor Unibet