Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor (5-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 19:00 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het zaterdag 26 oktober 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor (5-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 5-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door G. Rodrigues, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Jorgensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van S. Aziz zorgde ervoor dat Konyaspor in de 15e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 28 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat O. Tufan de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 79e minuut nadat Luiz Gustavo namens Fenerbahçe de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Fenerbahçe speler V. Muriqi, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Şansalan en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Fenerbahçe.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Konyaspor
Goals
5
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
5
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
107
108
Gevaarlijke aanvallen
49
40
Passes
593
481
Overtredingen
13
6
Buitenspel
1
1
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Fenerbahçe - Konyaspor 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt G. Rodrigues met assist van E. Belozoglu Fenerbahçe 1-0
14' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Jorgensen Fenerbahçe 2-0
15' Eigen doelpunt Konyaspor Eigen doelpunt S. Aziz Konyaspor 2-1
28' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Tufan met assist van G. Rodrigues Fenerbahçe 3-1
30' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Miya Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel L. Shengelia voor M. C. Akcay Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel V. Findikli voor A. Turan Konyaspor
60' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Cigerci voor E. Belozoglu Fenerbahçe
69' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Ciftpinar voor S. Aziz Fenerbahçe
79' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Luiz Gustavo Fenerbahçe 4-1
79' Wissel Konyaspor Wissel R. Bajic voor F. Miya Konyaspor
82' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt V. Muriqi met assist van M. Isla Fenerbahçe 5-1
86' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Konyaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Konyaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ersun Yanal
Formatie 4-4-2
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor

Fenerbahçe en Konyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 16 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Konyaspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 16
Winst Konyaspor 3
Gelijkspel 3
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 3e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fenerbahçe - Konyaspor Opstelling Fenerbahçe Opstelling Konyaspor Live Fenerbahçe - Konyaspor Live Fenerbahçe - Konyaspor kijken Fenerbahçe - Konyaspor kijken Live Fenerbahçe - Konyaspor stream Fenerbahçe - Konyaspor Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Konyaspor Uitslag Fenerbahçe - Konyaspor Statistieken Fenerbahçe - Konyaspor Super Lig 2019/2020 Fenerbahçe - Konyaspor wedden Fenerbahçe - Konyaspor gokken Fenerbahçe - Konyaspor Unibet