Nabeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 19:00 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Galatasaray het zaterdag 28 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe (0-0)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Galatasaray en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Galatasaray en Fenerbahçe gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Galatasaray, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cüneyt Çakιr niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Fenerbahçe
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
4
11
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
107
103
Gevaarlijke aanvallen
62
69
Passes
404
374
Overtredingen
18
13
Buitenspel
6
2
Corners
4
5
Wissels
3
5
LIVE Galatasaray - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Turuc voor M. Isla Fenerbahçe
59' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor M. Lemina Galatasaray
68' Wissel Galatasaray Wissel E. Mor voor S. Feghouli Galatasaray
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belozoglu Fenerbahçe
78' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcao Galatasaray
82' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
91' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Arslan voor D. Turuc Fenerbahçe
92' Wissel Galatasaray Wissel A. Buyuk voor Falcao Galatasaray
90' Wissel Fenerbahçe Wissel H. A. Kaldirim voor T. Cigerci Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Fenerbahçe
Opstellingen Galatasaray - Fenerbahçe
De opstellingen van Galatasaray en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ersun Yanal
Wissels Fenerbahçe
# Speler Pos.
35 Harun Tekin K
15 Serdar Aziz V
18 Sadık Çiftpınar V
3 Hasan Ali Kaldırım V
34 Adil Rami V
6 Tolgay Ali Arslan M
23 Deniz Türüç M
26 Alper Potuk M
21 Miha Zajc M
9 Mevlüt Erdinç A
Voorbeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe

Galatasaray en Fenerbahçe treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 15 keer wist de ploeg van Galatasaray te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Galatasaray. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 5
Winst Fenerbahçe 15
Gelijkspel 10
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 7e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Galatasaray - Fenerbahçe Opstelling Galatasaray Opstelling Fenerbahçe Live Galatasaray - Fenerbahçe Live Galatasaray - Fenerbahçe kijken Galatasaray - Fenerbahçe kijken Live Galatasaray - Fenerbahçe stream Galatasaray - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Fenerbahçe Uitslag Galatasaray - Fenerbahçe Statistieken Galatasaray - Fenerbahçe Super Lig 2019/2020 Galatasaray - Fenerbahçe wedden Galatasaray - Fenerbahçe gokken Galatasaray - Fenerbahçe Unibet