Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig 2019/2020

Dinsdag 7 juli 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gençlerbirliği het dinsdag 7 juli 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Eryaman Stadyumu in Ankara.

Via de Gençlerbirliği - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door B. Stancu, waarmee Gençlerbirliği met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Fenerbahçe het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk E. Belozoglu die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gençlerbirliği - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jailson Fenerbahçe
28' Wissel Gençlerbirliği Wissel Y. Pehlivan voor Baiano Fabricio Gençlerbirliği
42' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor O. Tufan Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Belozoglu voor Jailson Fenerbahçe
54' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Y. Pehlivan Gençlerbirliği
59' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
60' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van E. Ozgenc Gençlerbirliği 1-0
66' Wissel Gençlerbirliği Wissel P. Polomat voor H. Pehlivan Gençlerbirliği
70' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Rodrigues voor D. Turuc Fenerbahçe
74' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Fenerbahçe
81' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Belozoglu met assist van T. Arslan Fenerbahçe 1-1
84' Wissel Gençlerbirliği Wissel G. Sio voor S. Dikmen Gençlerbirliği
84' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Sessegnon voor Y. Pehlivan Gençlerbirliği
86' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Beyaz voor T. Arslan Fenerbahçe
90' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor D. Candeias Gençlerbirliği
91' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Yilmaz Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Fenerbahçe
Opstellingen Gençlerbirliği - Fenerbahçe
De opstellingen van Gençlerbirliği en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gençlerbirliği gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Tahir Karapınar
Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Gençlerbirliği en Fenerbahçe treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alper Ulusoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 6 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 20 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gençlerbirliği 3
Winst Fenerbahçe 20
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gençlerbirliği op een 12e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 5e plaats.