Nabeschouwing Göztepe - Gazişehir Gaziantep (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 15:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Göztepe het zaterdag 22 februari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep.

Via de Göztepe - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Gazişehir Gaziantep (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Göztepe en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door C. Jerome, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Gaziantep F.K. het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk S. Diarra die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Göztepe - Gazişehir Gaziantep 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Gurler Göztepe
46' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Sousa Gaziantep F.K.
58' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor A. Maxim Gaziantep F.K.
62' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Gaziantep F.K.
63' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Kayode Gaziantep F.K.
66' Wissel Göztepe Wissel C. Jerome voor K. Wilczek Göztepe
71' Doelpunt Göztepe Doelpunt C. Jerome Göztepe 1-0
73' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor M. Demir Gaziantep F.K.
78' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor A. Castro Göztepe
85' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Chibsah voor A. Sousa Gaziantep F.K.
85' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Diarra voor A. Maxim Gaziantep F.K.
89' Wissel Göztepe Wissel M. Mossoro voor S. Napoleoni Göztepe
90' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt S. Diarra Gaziantep F.K. 1-1
92' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Ozturk Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Göztepe - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Göztepe en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Göztepe - Gazişehir Gaziantep

Göztepe en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Gazişehir Gaziantep in de Super Lig vond plaats op 30 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Göztepe 0
Winst Gazişehir Gaziantep 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 8e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 9e plaats.