Nabeschouwing Göztepe - Gençlerbirliği (1-3) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Göztepe het zaterdag 11 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği.

Via de Göztepe - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Gençlerbirliği (1-3)

Het Super Lig duel tussen Göztepe en Gençlerbirliği is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door G. Sio, waarmee Gençlerbirliği met 0-1 de leiding nam. Gençlerbirliği vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Stancu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Gençlerbirliği vervolgens op 0-3. Het was S. Sessegnon die vanaf 11 meter wist te scoren in de 75e minuut.

Na 90 minuten deed A. Ozturk iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Göztepe werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Göztepe echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Gençlerbirliği.

LIVE Göztepe - Gençlerbirliği 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Sessegnon voor S. Yilmaz Gençlerbirliği
33' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt G. Sio met assist van B. Stancu Gençlerbirliği 0-1
36' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor S. Aydogdu Göztepe
47' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van D. Candeias Gençlerbirliği 0-2
46' Wissel Göztepe Wissel S. Napoleoni voor Y. Kayan Göztepe
58' Wissel Göztepe Wissel M. Mossoro voor A. Castro Göztepe
63' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Seuntjens voor G. Sio Gençlerbirliği
69' Wissel Göztepe Wissel L. Gassama voor M. Paluli Göztepe
75' Penalty Gençlerbirliği Penalty S. Sessegnon Gençlerbirliği 0-3
75' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Ozturk Göztepe
77' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor M. Seuntjens Gençlerbirliği
83' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor A. Poko Göztepe
83' Wissel Göztepe Wissel K. Kesgin voor Z. Tripic Göztepe
88' Wissel Gençlerbirliği Wissel I. Karakas voor B. Stancu Gençlerbirliği
88' Wissel Gençlerbirliği Wissel R. Berisbek voor D. Candeias Gençlerbirliği
88' Wissel Gençlerbirliği Wissel A. Oguz voor E. Ozgenc Gençlerbirliği
90' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Ozturk Göztepe 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Gençlerbirliği
Opstellingen Göztepe - Gençlerbirliği
De opstellingen van Göztepe en Gençlerbirliği zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Göztepe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gençlerbirliği zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Göztepe - Gençlerbirliği

Göztepe en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Gençlerbirliği in de Super Lig vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gençlerbirliği. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Gençlerbirliği favoriet. 2 keer wist de ploeg van Göztepe te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Göztepe. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Göztepe 1
Winst Gençlerbirliği 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Göztepe op een 9e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 12e plaats.