Nabeschouwing Konyaspor - Göztepe (1-3) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 15:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Konyaspor het zaterdag 15 februari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Göztepe (1-3)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Ali Şansalan geëindigd in een 1-3 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door O. Sahiner, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Göztepe kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Gurler, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette A. Castro zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Göztepe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Göztepe vergroot nadat H. Akbunar de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Göztepe.

LIVE Konyaspor - Göztepe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Guilherme Konyaspor
34' Doelpunt Konyaspor Doelpunt O. Sahiner met assist van L. Shengelia Konyaspor 1-0
39' Doelpunt Göztepe Doelpunt S. Gurler met assist van S. Napoleoni Göztepe 1-1
51' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtovic Konyaspor
62' Wissel Konyaspor Wissel R. Mak voor M. Jevtovic Konyaspor
66' Wissel Konyaspor Wissel C. Hurtado voor O. Sahiner Konyaspor
68' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Castro Göztepe 1-2
71' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadziahmetovic voor J. Jonsson Konyaspor
73' Wissel Göztepe Wissel C. Jerome voor K. Wilczek Göztepe
74' Doelpunt Göztepe Doelpunt H. Akbunar met assist van S. Gurler Göztepe 1-3
84' Wissel Göztepe Wissel C. Borges voor A. Castro Göztepe
88' Wissel Göztepe Wissel M. Mossoro voor S. Gurler Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Göztepe
Opstellingen Konyaspor - Göztepe
De opstellingen van Konyaspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Ersan Parlatan
Voorbeschouwing Konyaspor - Göztepe

Konyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Şansalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 20 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 3 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Konyaspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 0
Winst Göztepe 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 14e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 8e plaats.