Nabeschouwing Rizespor - Denizlispor (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 28 juni 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Rizespor het zondag 28 juni 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Denizlispor (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Rizespor en Denizlispor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door O. Estupinan, waarmee Denizlispor met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van I. Fernandes zorgde ervoor dat Denizlispor op 0-2 kwam te staan in de 30e minuut. In de 40e minuut wist Rizespor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Skoda.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Boldrin de 2-2 maakte voor Rizespor.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rizespor - Denizlispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor O. Cek Denizlispor
16' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Morozyuk Rizespor
20' Doelpunt Denizlispor Doelpunt O. Estupinan Denizlispor 0-1
30' Eigen doelpunt Denizlispor Eigen doelpunt I. Fernandes Denizlispor 0-2
40' Doelpunt Rizespor Doelpunt M. Skoda met assist van M. Morozyuk Rizespor 1-2
42' Wissel Rizespor Wissel O. Ovacikli voor M. Morozyuk Rizespor
62' Wissel Denizlispor Wissel I. Sackey voor M. K. Mbamba Denizlispor
67' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor T. Torun Rizespor
70' Wissel Denizlispor Wissel O. Sahan voor O. Estupinan Denizlispor
70' Wissel Denizlispor Wissel H. Sacko voor O. Cek Denizlispor
70' Wissel Rizespor Wissel Yan voor T. Torun Rizespor
71' Doelpunt Rizespor Doelpunt F. Boldrin met assist van O. Ovacikli Rizespor 2-2
74' Wissel Rizespor Wissel D. Garmash voor A. Vetrih Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Denizlispor
Opstellingen Rizespor - Denizlispor
De opstellingen van Rizespor en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.