Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (2-2) || Super Lig 2019/2020

Woensdag 8 juli 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Trabzonspor het woensdag 8 juli 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Trabzonspor en Antalyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 9 minuten. U. Akyol maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antalyaspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van J. Sosa in de 15e minuut zorgde er even later voor dat Trabzonspor weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 43e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Sosa van Trabzonspor die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Kurtulus de 2-2 maakte voor Antalyaspor.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Trabzonspor - Antalyaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Antalyaspor Penalty U. Akyol Antalyaspor 0-1
14' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor V. Sari Antalyaspor
15' Penalty Trabzonspor Penalty J. Sosa Trabzonspor 1-1
24' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Amilton Antalyaspor
42' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor P. Mukairu Antalyaspor
43' Penalty Trabzonspor Penalty J. Sosa Trabzonspor 2-1
58' Wissel Antalyaspor Wissel Y. Kurtulus voor P. Mukairu Antalyaspor
65' Wissel Trabzonspor Wissel A. Nwakaeme voor C. Ekuban Trabzonspor
65' Wissel Trabzonspor Wissel Guilherme voor B. Ndiaye Trabzonspor
66' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Y. Kurtulus met assist van N. Sangare Antalyaspor 2-2
71' Wissel Antalyaspor Wissel Chico voor D. Sinik Antalyaspor
76' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor U. Akyol Antalyaspor
80' Wissel Trabzonspor Wissel M. Hosseini voor H. Turkmen Trabzonspor
83' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Campi Trabzonspor
85' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor E. Albayrak Antalyaspor
91' Wissel Antalyaspor Wissel S. Dursun voor E. Albayrak Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Antalyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Antalyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.