Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Alanyaspor (2-3) || Super Lig 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 20:45 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 1 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor.

Via de Yeni Malatyaspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Alanyaspor (2-3)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 2-3 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Gulselam, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee P. Cisse zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed T. Bifouma iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Yeni Malatyaspor werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Yeni Malatyaspor dat in de 57e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Jahovic de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alper Ulusoy en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Alanyaspor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Alanyaspor 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor S. Aytac Yeni Malatyaspor
20' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt C. Gulselam met assist van Juanfran Alanyaspor 0-1
22' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes met assist van C. Gulselam Alanyaspor 0-2
41' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor O. Ozdemir Yeni Malatyaspor
44' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse Alanyaspor 0-3
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Acquah voor T. Hadebe Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Chaalali voor Guilherme Yeni Malatyaspor
47' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt T. Bifouma met assist van G. Chaalali Yeni Malatyaspor 1-3
57' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Jahovic met assist van M. Donald Yeni Malatyaspor 2-3
60' Wissel Alanyaspor Wissel S. Ucan voor J. Fernandes Alanyaspor
68' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
73' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor G. Chaalali Yeni Malatyaspor
73' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor M. Siopis Alanyaspor
74' Wissel Alanyaspor Wissel G. Tzavellas voor A. Bakasetas Alanyaspor
76' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
81' Wissel Alanyaspor Wissel M. Cagiran voor M. Siopis Alanyaspor
96' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Donald Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Alanyaspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Alanyaspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.