Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor (1-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 11:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 23 februari 2020 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Fredy, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Yeni Malatyaspor kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van U. Bulut, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut kreeg S. Gumus van Antalyaspor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Antalyaspor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Podolski namens Antalyaspor in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Antalyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Yeni Malatyaspor - Antalyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Fredy met assist van S. Gumus Antalyaspor 0-1
26' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Gumus Antalyaspor
29' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt U. Bulut met assist van K. Hafez Yeni Malatyaspor 1-1
31' Tweede gele kaart Antalyaspor Tweede gele kaart voor S. Gumus Antalyaspor
39' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor A. R. Mina Meza Yeni Malatyaspor
59' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Donald voor A. R. Mina Meza Yeni Malatyaspor
67' Wissel Antalyaspor Wissel Chico voor D. NDinga Antalyaspor
73' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Fofana voor R. Walter Yeni Malatyaspor
75' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel V. Kjartansson voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
82' Wissel Antalyaspor Wissel Charles voor Amilton Antalyaspor
87' Wissel Antalyaspor Wissel L. Podolski voor Fredy Antalyaspor
89' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt L. Podolski met assist van Charles Antalyaspor 1-2
94' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Antalyaspor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Antalyaspor
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Antalyaspor

Yeni Malatyaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Antalyaspor 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 10e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 14e plaats.