Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Rizespor (0-2) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 13:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het zaterdag 21 december 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Malatya İnönü Stadyumu in Malatya.

Via de Yeni Malatyaspor - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - Rizespor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door O. Caglayan, waarmee Rizespor met 0-1 de leiding nam. Rizespor vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Umar op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rizespor.

LIVE Yeni Malatyaspor - Rizespor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Rizespor Doelpunt O. Caglayan Rizespor 0-1
19' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Akbas Yeni Malatyaspor
45' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel G. Tore voor M. Donald Yeni Malatyaspor
51' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Umar Rizespor
62' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Bifouma voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
66' Wissel Rizespor Wissel J. Attamah voor A. Vetrih Rizespor
71' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Morozyuk Rizespor
72' Doelpunt Rizespor Doelpunt A. Umar met assist van O. Caglayan Rizespor 0-2
75' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
76' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor I. Diomande Rizespor
86' Wissel Rizespor Wissel B. Samudio voor O. Caglayan Rizespor
89' Wissel Rizespor Wissel O. K. Guctekin voor I. Diomande Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - Rizespor
Opstellingen Yeni Malatyaspor - Rizespor

Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - Rizespor

Yeni Malatyaspor en Rizespor treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en Rizespor in de Super Lig vond plaats op 22 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Yeni Malatyaspor als Rizespor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Yeni Malatyaspor 1
Winst Rizespor 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yeni Malatyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Rizespor terugvinden op de 13e plaats.