Nabeschouwing Mattersburg - Rapid Wien (1-0) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 18 mei 2019 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Mattersburg het zaterdag 18 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Pappelstadion in Mattersburg.

Via de Mattersburg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mattersburg - Rapid Wien (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Mattersburg en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mattersburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Pusic, waarmee Mattersburg met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rapid Wien dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Mattersburg.

Wedstrijdstatistieken Mattersburg - Rapid Wien
Goals
1
0
Balbezit
31%
69%
Gele kaarten
5
0
Schoten totaal
4
14
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
96
168
Gevaarlijke aanvallen
58
127
Passes
249
554
Overtredingen
21
18
Buitenspel
1
2
Corners
2
7
Wissels
3
2
LIVE Mattersburg - Rapid Wien 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mattersburg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Mattersburg Doelpunt M. Pusic met assist van A. Gruber Mattersburg 1-0
13' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Gruber Mattersburg
35' Wissel Mattersburg Wissel C. Halper voor A. Velasco Mattersburg
41' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Kuen Mattersburg
46' Wissel Rapid Wien Wissel D. Ljubicic voor S. Grahovac Rapid Wien
56' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor A. Holler Mattersburg
63' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor N. Malic Mattersburg
70' Wissel Mattersburg Wissel J. Ertlthaler voor M. Kvasina Mattersburg
74' Wissel Rapid Wien Wissel M. Thurnwald voor C. Knasmullner Rapid Wien
76' Gele kaart Mattersburg Gele kaart voor T. Mahrer Mattersburg
83' Wissel Mattersburg Wissel P. Burger voor M. Pusic Mattersburg
Opstellingen Mattersburg - Rapid Wien
De opstellingen van Mattersburg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mattersburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Klaus Schmidt
Formatie 4-2-3-1
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Wissels Rapid Wien
# Speler Pos.
21 Tobias Knoflach K
20 Maximilian Hofmann V
23 Manuel Thurnwald V
24 Stephen Auer V
15 Manuel Martic M
39 Dejan Ljubicic M
22 Andrija Pavlović A
Voorbeschouwing Mattersburg - Rapid Wien

Mattersburg en Rapid Wien treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mattersburg en Rapid Wien elkaar treffen in de Tipico Bundesliga.

Resultaat Aantal
Winst Mattersburg 0
Winst Rapid Wien 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mattersburg op een 2e positie staat, terwijl we Rapid Wien terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mattersburg - Rapid Wien Opstelling Mattersburg Opstelling Rapid Wien Live Mattersburg - Rapid Wien Live Mattersburg - Rapid Wien kijken Mattersburg - Rapid Wien kijken Live Mattersburg - Rapid Wien stream Mattersburg - Rapid Wien Fox Sports Nabeschouwing Mattersburg - Rapid Wien Uitslag Mattersburg - Rapid Wien Statistieken Mattersburg - Rapid Wien Tipico Bundesliga 2018/2019 Mattersburg - Rapid Wien wedden Mattersburg - Rapid Wien gokken Mattersburg - Rapid Wien Unibet