Nabeschouwing Salzburg - Wattens (4-0) || Tipico Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2020/2021 neemt Salzburg het zaterdag 22 mei 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Wattens (4-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 4-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Bernardo, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Berisha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Salzburg vervolgens op 3-0. Het was M. Berisha die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Salzburg in de 66e minuut, nadat M. Berisha de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Salzburg.

LIVE Salzburg - Wattens 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Salzburg Doelpunt Bernardo Salzburg 1-0
15' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor D. Gugganig WSG Tirol
26' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha met assist van B. Aaronson Salzburg 2-0
38' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor Z. Rogelj WSG Tirol
43' Penalty Salzburg Penalty M. Berisha Salzburg 3-0
63' Wissel WSG Tirol Wissel F. Toplitsch voor J. Naschberger WSG Tirol
63' Wissel WSG Tirol Wissel T. Anselm voor Z. Dedic WSG Tirol
63' Wissel WSG Tirol Wissel F. Rieder voor B. Pranter WSG Tirol
63' Wissel Salzburg Wissel E. Mwepu voor N. Okafor Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel P. Farkas voor R. Kristensen Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel M. Camara voor Z. Junuzovic Salzburg
66' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha met assist van B. Aaronson Salzburg 4-0
69' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor M. Berisha Salzburg
74' Wissel Salzburg Wissel P. Daka voor Andre Ramalho Salzburg
77' Wissel WSG Tirol Wissel J. Golles voor R. Smith WSG Tirol
87' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Bernardo Salzburg
88' Wissel WSG Tirol Wissel S. Hager voor Z. Rogelj WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Wattens
Opstellingen Salzburg - Wattens
De opstellingen van Salzburg en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.