Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-2) || Tipico Bundesliga 2020/2021

Zondag 30 mei 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2020/2021 neemt Wolfsberger AC het zondag 30 mei 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Austria Wien (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. M. Djuricin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Austria Wien vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Wolfsberger AC kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Joveljic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut moest Wolfsberger AC verder met een man minder nadat M. Leitgeb een rode kaart had gekregen.

In de 68e minuut was het Austria Wien dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van C. Monschein, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexander Harkam, waardoor Austria Wien dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolfsberger AC - Austria Wien 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Austria Wien Penalty M. Djuricin Austria Wien 0-1
25' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Joveljic met assist van M. Taferner Wolfsberger AC 1-1
35' Rode kaart Wolfsberger AC Rode kaart voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
57' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor V. Demaku Austria Wien
58' Wissel Austria Wien Wissel A. Grunwald voor D. Fitz Austria Wien
67' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor P. Wimmer Austria Wien
67' Wissel Austria Wien Wissel C. Monschein voor M. Djuricin Austria Wien
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor D. Vizinger Wolfsberger AC
68' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Monschein met assist van E. Martel Austria Wien 1-2
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
73' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Jasic voor M. Taferner Wolfsberger AC
74' Wissel Austria Wien Wissel A. Jukic voor M. Sarkaria Austria Wien
74' Wissel Austria Wien Wissel T. Ebner voor G. Teigl Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Austria Wien
Opstellingen Wolfsberger AC - Austria Wien
De opstellingen van Wolfsberger AC en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.