Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (1-3) || Tipico Bundesliga 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2020/2021 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 22 mei 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Sturm Graz (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Markus Hameter geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Rocher in de 28e minuut, waardoor Wolfsberger AC met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 36 minuten was het D. Joveljic die Wolfsberger AC op een 1-0 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van J. Scherzer zorgde ervoor dat Sturm Graz in de 54e minuut op 1-1 kwam te staan.

In de 59e minuut was het Sturm Graz dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van K. Yeboah. Na 67 minuten werd de voorsprong voor Sturm Graz vergroot nadat K. Yeboah de 1-3 wist te scoren. Na 80 minuten was het B. Balaj van Sturm Graz de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 1-2 bleef.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sturm Graz.

LIVE Wolfsberger AC - Sturm Graz 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor K. Yeboah Sturm Graz
25' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Jantscher Sturm Graz
28' Rode kaart Wolfsberger AC Rode kaart voor T. Rocher Wolfsberger AC
29' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor R. Stary Wolfsberger AC
36' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt D. Joveljic met assist van M. Liendl Wolfsberger AC 1-0
54' Eigen doelpunt Sturm Graz Eigen doelpunt J. Scherzer Sturm Graz 1-1
55' Wissel Sturm Graz Wissel G. Wuthrich voor A. Dante Sturm Graz
59' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van O. Kiteishvili Sturm Graz 1-2
67' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van J. Gorenc-Stankovic Sturm Graz 1-3
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel G. Giorbelidze voor C. Wernitznig Wolfsberger AC
67' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor D. Joveljic Wolfsberger AC
69' Wissel Wolfsberger AC Wissel A. Jasic voor M. Taferner Wolfsberger AC
69' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor M. Liendl Wolfsberger AC
70' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
71' Wissel Sturm Graz Wissel B. Balaj voor K. Yeboah Sturm Graz
71' Wissel Sturm Graz Wissel S. Stuckler voor S. Hierlander Sturm Graz
77' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor A. Kuen Sturm Graz
77' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor J. Jantscher Sturm Graz
80' Penalty gemist Sturm Graz Penalty gemist B. Balaj Sturm Graz
91' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Vizinger Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Sturm Graz
Opstellingen Wolfsberger AC - Sturm Graz
De opstellingen van Wolfsberger AC en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.