Nabeschouwing AEK Athens O19 - Ajax O19 (1-8) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt AEK Athens O19 het dinsdag 27 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ajax O19.

Via de AEK Athens O19 - Ajax O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athens O19 - Ajax O19 (1-8)

Het UEFA Youth League duel tussen AEK Athens O19 en Ajax O19 is onder leiding van scheidsrechter Trustin Farrugia Cann geëindigd in een 1-8 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-8 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Nunnely, waarmee Ajax U19 met 0-1 de leiding nam. Ajax U19 vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Kühn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut volgde een derde treffer van Ajax U19, waarmee C. Nunnely zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ajax U19 geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van N. Kühn. De 0-5 voor Ajax U19 volgde even later in de 48e minuut nadat V. Jensen namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 66e minuut was het E. Llansana van Ajax U19 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Het volgende doelpunt van Ajax U19 viel in de 76e minuut en betekende de 0-7. Het doelpunt kwam op naam van N. Kühn. In de 85e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door K. Taylor van Ajax U19 die daarmee tekende voor de 0-8. In de 90e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens AEK Athens U19 had D. Bogdani het laatste woord door de 1-8 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trustin Farrugia Cann bij een 1-8 eindstand in het voordeel van Ajax O19.

LIVE AEK Athens O19 - Ajax O19 1-8

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athens O19 - Ajax O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt C. Nunnely Ajax U19 0-1
24' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt N. Kühn met assist van S. Hansen Ajax U19 0-2
27' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt C. Nunnely Ajax U19 0-3
47' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt N. Kühn met assist van S. Botman Ajax U19 0-4
46' Wissel AEK Athens U19 Wissel A. Tafas voor P. Gkinis AEK Athens U19
46' Wissel AEK Athens U19 Wissel K. Karavidas voor I. Tsivelekidis AEK Athens U19
46' Wissel AEK Athens U19 Wissel M. Tselios voor T. Machairas AEK Athens U19
46' Wissel AEK Athens U19 Wissel E. Arvanitis voor G. Tampas AEK Athens U19
48' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt V. Jensen Ajax U19 0-5
57' Wissel Ajax U19 Wissel A. Salah-Eddine voor T. Douglas Ajax U19
57' Wissel Ajax U19 Wissel E. Llansana voor Q. Maduro Ajax U19
58' Wissel Ajax U19 Wissel D. Hoogerwerf voor S. Hansen Ajax U19
65' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor G. Sardelis AEK Athens U19
66' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt E. Llansana Ajax U19 0-6
68' Wissel Ajax U19 Wissel N. Ünüvar voor C. Nunnely Ajax U19
68' Wissel Ajax U19 Wissel L. van Gelderen voor S. Dest Ajax U19
75' Wissel AEK Athens U19 Wissel K. Bilikaidis voor G. Sardelis AEK Athens U19
76' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt N. Kühn met assist van L. van Gelderen Ajax U19 0-7
79' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor D. Bogdani AEK Athens U19
85' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt K. Taylor Ajax U19 0-8
91' Doelpunt AEK Athens U19 Doelpunt D. Bogdani met assist van M. Tselios AEK Athens U19 1-8
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athens O19 - Ajax O19
Opstellingen AEK Athens O19 - Ajax O19

Voorbeschouwing AEK Athens O19 - Ajax O19

AEK Athens O19 en Ajax O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trustin Farrugia Cann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AEK Athens O19 en Ajax O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 19 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ajax O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van AEK Athens O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AEK Athens O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AEK Athens O19 0
Winst Ajax O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AEK Athens O19 op een 4e positie staat, terwijl we Ajax O19 terugvinden op de 1e plaats.