Nabeschouwing Ajax O19 - AEK Athens O19 (6-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Ajax O19 het woensdag 19 september 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athens O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax O19 - AEK Athens O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - AEK Athens O19 (6-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en AEK Athens O19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 6-0 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door N. Kühn, waarmee Ajax U19 met 1-0 de leiding nam. Ajax U19 vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Nunnely op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Ajax U19, waarmee V. Jensen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ajax U19 geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Hansen. De 5-0 voor Ajax U19 volgde even later in de 67e minuut nadat S. Dest namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 84e minuut werd de stand op 6-0 gezet na een benutte penalty van Ajax U19 speler N. Ünüvar.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mohammed Al Hakim en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Ajax O19, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Ajax O19 - AEK Athens O19
6
0
LIVE Ajax O19 - AEK Athens O19 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - AEK Athens O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt N. Kühn met assist van J. Ekkelenkamp Ajax U19 1-0
26' Gele kaart AEK Athens U19 Gele kaart voor E. Christopoulos AEK Athens U19
26' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt C. Nunnely Ajax U19 2-0
28' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor Q. Maduro Ajax U19
34' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt V. Jensen met assist van L. van Gelderen Ajax U19 3-0
34' Wissel AEK Athens U19 Wissel M. Tselios voor I. Sardelis AEK Athens U19
46' Wissel AEK Athens U19 Wissel L. Pozatzidis voor A. Malissovas AEK Athens U19
61' Wissel Ajax U19 Wissel S. Hansen voor B. Brobbey Ajax U19
65' Wissel AEK Athens U19 Wissel G. Petousis voor D. Bogdani AEK Athens U19
66' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Hansen met assist van N. Kühn Ajax U19 4-0
66' Wissel Ajax U19 Wissel S. Dest voor C. Nunnely Ajax U19
67' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Dest Ajax U19 5-0
71' Wissel Ajax U19 Wissel N. Ünüvar voor N. Kühn Ajax U19
72' Wissel Ajax U19 Wissel T. Douglas voor S. Botman Ajax U19
72' Wissel Ajax U19 Wissel N. Abid voor Q. Maduro Ajax U19
78' Wissel AEK Athens U19 Wissel T. Patrinos voor E. Christopoulos AEK Athens U19
78' Wissel AEK Athens U19 Wissel M. Markou voor T. Machairas AEK Athens U19
84' Penalty Ajax U19 Penalty N. Ünüvar Ajax U19 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - AEK Athens O19
Opstellingen Ajax O19 - AEK Athens O19
De opstellingen van Ajax O19 en AEK Athens O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.