Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19 (1-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Atl. Madrid O19 het woensdag 3 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Miniestadio Cerro del Espino in Majadahonda.

Via de Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Atl. Madrid O19 en Club Brugge O19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 1-2 overwinning voor Club Brugge O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. Ngonge, waarmee Club Brugge U19 met 0-1 de leiding nam. Atl. Madrid U19 kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Camello, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 60e minuut was de ideale kans voor Atl. Madrid U19 om te scoren. Víctor Mollejo was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 80e minuut was het Club Brugge U19 dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van C. Ngonge, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Harvey, waardoor Club Brugge O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt C. Ngonge Club Brugge U19 0-1
32' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt S. Camello met assist van Óscar Dorta Atl. Madrid U19 1-1
38' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor S. Asoma Club Brugge U19
45' Wissel Club Brugge U19 Wissel L. Dendoncker voor S. Asoma Club Brugge U19
46' Wissel Club Brugge U19 Wissel M. De Wolf voor A. Ugur Club Brugge U19
52' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Víctor Mollejo voor G. Valera Atl. Madrid U19
52' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor L. Dendoncker Club Brugge U19
53' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Rodrigo Riquelme voor Alberto Salido Atl. Madrid U19
60' Penalty gemist Atl. Madrid U19 Penalty gemist Víctor Mollejo Atl. Madrid U19
74' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Santiago voor Ricard Sánchez Atl. Madrid U19
76' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel Mikel Carro voor Adrián Ferreras Atl. Madrid U19
80' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt C. Ngonge Club Brugge U19 1-2
81' Wissel Club Brugge U19 Wissel X. Blomme voor C. De Ketelaere Club Brugge U19
86' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Óscar Dorta Atl. Madrid U19
89' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor Javier Montero Atl. Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19
Opstellingen Atl. Madrid O19 - Club Brugge O19
De opstellingen van Atl. Madrid O19 en Club Brugge O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.