Nabeschouwing Barcelona O19 - Internazionale O19 (2-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Barcelona O19 het woensdag 24 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Internazionale O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - Internazionale O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Internazionale O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Internazionale O19 is onder leiding van scheidsrechter Demetris Masias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barcelona U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Konrad. Barcelona U19 vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nils Mortimer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Internazionale U19 vervolgens op 2-1. Het was F. Colidio die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Demetris Masias, waardoor Barcelona O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Barcelona O19 - Internazionale O19
2
1
LIVE Barcelona O19 - Internazionale O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Internazionale O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Konrad met assist van M. Kourouma Barcelona U19 1-0
8' Gele kaart Internazionale U19 Gele kaart voor E. Salcedo Mora Internazionale U19
33' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Nils Mortimer Barcelona U19 2-0
46' Wissel Internazionale U19 Wissel M. Rorič voor M. Pompetti Internazionale U19
46' Wissel Internazionale U19 Wissel D. Grassini voor S. Mulattieri Internazionale U19
48' Penalty Internazionale U19 Penalty F. Colidio Internazionale U19 2-1
67' Wissel Barcelona U19 Wissel Sergi Rosanas voor Guillem Jaime Barcelona U19
73' Wissel Barcelona U19 Wissel Alejandro Marcos voor Arnau Comas Barcelona U19
73' Wissel Internazionale U19 Wissel D. Merola voor L. Gavioli Internazionale U19
73' Wissel Barcelona U19 Wissel Antonio Jesús voor Monchu Barcelona U19
81' Wissel Barcelona U19 Wissel Anssumane Fati voor Nils Mortimer Barcelona U19
81' Wissel Internazionale U19 Wissel A. Adorante voor E. Salcedo Mora Internazionale U19
93' Wissel Internazionale U19 Wissel E. Demirovič voor T. Schirò Internazionale U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Internazionale O19
Opstellingen Barcelona O19 - Internazionale O19
De opstellingen van Barcelona O19 en Internazionale O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barcelona O19 - Internazionale O19

Barcelona O19 en Internazionale O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Demetris Masias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona O19 en Internazionale O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Barcelona O19 0
Winst Internazionale O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona O19 op een 1e positie staat, terwijl we Internazionale O19 terugvinden op de 4e plaats.