Nabeschouwing Borussia Dortmund O19 - Monaco O19 (0-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Borussia Dortmund O19 het woensdag 3 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Monaco O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Fußballpark BVB Hohenbuschei in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund O19 - Monaco O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Borussia Dortmund O19 en Monaco O19 is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 0-2 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door E. Millot, waarmee Monaco U19 met 0-1 de leiding nam. Monaco U19 vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Gouano op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Monaco O19.

LIVE Borussia Dortmund O19 - Monaco O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor K. Thuram-Ulie Monaco U19
17' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt E. Millot Monaco U19 0-1
19' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor E. Zauner Borussia Dortmund U19
26' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor M. Zerkane Monaco U19
34' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt G. Gouano Monaco U19 0-2
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel A. Bakir voor E. Aydinel Borussia Dortmund U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel R. Ferjani voor T. Sechelmann Borussia Dortmund U19
57' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Y. Ibrahim voor D. Wanner Borussia Dortmund U19
69' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel M. Pherai voor E. Zauner Borussia Dortmund U19
69' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel K. Bafounta voor H. Bulut Borussia Dortmund U19
74' Wissel Monaco U19 Wissel E. Matazo voor G. Gouano Monaco U19
74' Wissel Monaco U19 Wissel L. A. Mfomo voor E. Millot Monaco U19
90' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor E. Matazo Monaco U19
93' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor G. Biancone Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund O19 - Monaco O19
Opstellingen Borussia Dortmund O19 - Monaco O19
De opstellingen van Borussia Dortmund O19 en Monaco O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.