Nabeschouwing Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19 (0-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Galatasaray O19 het dinsdag 18 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Necmi Kadıoğlu Stadyumu in Esenyurt.

Via de Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Galatasaray O19 en Lokomotiv Moskou O19 is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door T. Suleimanov, waarmee Lokomotiv Moskva U19 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lokomotiv Moskou O19 uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19
LIVE Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor I. Lapshov Lokomotiv Moskva U19
46' Wissel Galatasaray U19 Wissel E. Şirin voor O. Caliskan Galatasaray U19
61' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel M. Petrov voor D. Tsallagov Lokomotiv Moskva U19
61' Wissel Galatasaray U19 Wissel F. Evren voor A. Karnuçu Galatasaray U19
67' Doelpunt Lokomotiv Moskva U19 Doelpunt T. Suleimanov met assist van V. Karapuzov Lokomotiv Moskva U19 0-1
75' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel G. Osnov voor N. Titkov Lokomotiv Moskva U19
75' Wissel Galatasaray U19 Wissel M. Mertöz voor R. Gül Galatasaray U19
76' Wissel Galatasaray U19 Wissel B. Kaya voor M. Kapi Galatasaray U19
77' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor A. Giurdzhan Lokomotiv Moskva U19
80' Gele kaart Galatasaray U19 Gele kaart voor A. Kol Galatasaray U19
80' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor V. Karapuzov Lokomotiv Moskva U19
83' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel K. Shchetinin voor V. Karapuzov Lokomotiv Moskva U19
83' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel K. Klimov voor T. Suleimanov Lokomotiv Moskva U19
84' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor A. Mironov Lokomotiv Moskva U19
92' Wissel Galatasaray U19 Wissel G. Gençel voor B. Akdemir Galatasaray U19
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19
Opstellingen Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19

Voorbeschouwing Galatasaray O19 - Lokomotiv Moskou O19

Galatasaray O19 en Lokomotiv Moskou O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Enea Jorgji en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Galatasaray O19 en Lokomotiv Moskou O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.