Nabeschouwing Juventus O19 - Manchester United O19 (2-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Juventus O19 het woensdag 7 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Training Center in Vinovo.

Via de Juventus O19 - Manchester United O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Manchester United O19 (2-2)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Juventus O19 en Manchester United O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. E. Petrelli maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Juventus U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van João Serrão zorgde ervoor dat Manchester United U19 op 1-1 kwam te staan in de 60e minuut. In de 62e minuut zette M. Portanova zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Juventus U19 de leiding in de wedstrijd nam.

A. Barlow zette Manchester United U19 even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Halil Umut Meler toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Juventus O19 - Manchester United O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Manchester United O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty Juventus U19 Penalty E. Petrelli Juventus U19 1-0
23' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor B. Morrone Juventus U19
60' Eigen doelpunt Manchester United U19 Eigen doelpunt João Serrão Manchester United U19 1-1
62' Wissel Juventus U19 Wissel N. Fagioli voor N. Francofonte Juventus U19
62' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt M. Portanova met assist van E. Petrelli Juventus U19 2-1
66' Wissel Juventus U19 Wissel D. Di Francesco voor K. Monzialo Juventus U19
67' Penalty Manchester United U19 Penalty A. Barlow Manchester United U19 2-2
67' Wissel Juventus U19 Wissel C. Makoun voor B. Morrone Juventus U19
79' Wissel Juventus U19 Wissel Pablo Moreno voor M. Portanova Juventus U19
79' Wissel Juventus U19 Wissel G. Boloca voor R. Capellini Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Manchester United O19
Opstellingen Juventus O19 - Manchester United O19
De opstellingen van Juventus O19 en Manchester United O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.