Nabeschouwing Juventus O19 - Young Boys O19 (2-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Juventus O19 het dinsdag 2 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Training Center in Vinovo.

Via de Juventus O19 - Young Boys O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Young Boys O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en Young Boys O19 is onder leiding van scheidsrechter Karim Abed geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door João Serrão, waarmee Juventus U19 met 1-0 de leiding nam. Juventus U19 vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pablo Moreno op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Young Boys U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Maier. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Young Boys U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Karim Abed, waardoor Juventus O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Juventus O19 - Young Boys O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Young Boys O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt João Serrão met assist van M. Portanova Juventus U19 1-0
13' Gele kaart Young Boys U19 Gele kaart voor Breston Malula Young Boys U19
42' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor M. Portanova Juventus U19
46' Wissel Young Boys U19 Wissel S. Vladi voor Breston Malula Young Boys U19
63' Wissel Young Boys U19 Wissel L. Bueche voor S. Ballet Young Boys U19
63' Wissel Young Boys U19 Wissel R. Golliard voor F. Mambimbi Young Boys U19
67' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt Pablo Moreno Juventus U19 2-0
68' Wissel Juventus U19 Wissel B. Morrone voor C. Makoun Juventus U19
68' Wissel Juventus U19 Wissel N. Francofonte voor M. Portanova Juventus U19
69' Gele kaart Young Boys U19 Gele kaart voor L. Bueche Young Boys U19
74' Gele kaart Young Boys U19 Gele kaart voor F. Pereira Young Boys U19
76' Wissel Young Boys U19 Wissel N. Maier voor F. Pereira Young Boys U19
81' Wissel Juventus U19 Wissel M. Pinelli voor Pablo Moreno Juventus U19
84' Wissel Young Boys U19 Wissel T. Alonso voor P. Schüpbach Young Boys U19
84' Wissel Juventus U19 Wissel P. Gozzi Iweru voor João Serrão Juventus U19
87' Doelpunt Young Boys U19 Doelpunt N. Maier Young Boys U19 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Young Boys O19
Opstellingen Juventus O19 - Young Boys O19
De opstellingen van Juventus O19 en Young Boys O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Juventus O19 - Young Boys O19

Juventus O19 en Young Boys O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Karim Abed en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus O19 en Young Boys O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Juventus O19 0
Winst Young Boys O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus O19 op een 2e positie staat, terwijl we Young Boys O19 terugvinden op de 3e plaats.