Nabeschouwing Napoli O19 - Crvena Zvezda O19 (5-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Napoli O19 het woensdag 28 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda O19.

Via de Napoli O19 - Crvena Zvezda O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli O19 - Crvena Zvezda O19 (5-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Napoli O19 en Crvena Zvezda O19 is onder leiding van scheidsrechter Sandor Ando-Szabo geëindigd in een 5-3 overwinning voor Napoli O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. B. Jocic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crvena Zvezda U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Napoli U19 kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Perini, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette B. Burmaz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crvena Zvezda U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Saporetti de 2-2 maakte voor Napoli U19. Crvena Zvezda U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 64 minuten op voorsprong na een goal van M. Dedijer: 2-3. In de 70e minuut was het G. Gaetano die Napoli U19 weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Na 75 minuten moest Crvena Zvezda U19 speler N. Adžibaba het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Crvena Zvezda U19 de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 82 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Napoli U19. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van G. Gaetano die de stand in de wedstrijd op 4-3 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde G. Gaetano de 5-3 voor Napoli U19 en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sandor Ando-Szabo bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Napoli O19.

LIVE Napoli O19 - Crvena Zvezda O19 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli O19 - Crvena Zvezda O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Crvena Zvezda U19 Penalty B. Jocic Crvena Zvezda U19 0-1
14' Wissel Napoli U19 Wissel F. Casella voor Giuseppe Esposito Napoli U19
14' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt F. Perini Napoli U19 1-1
21' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor N. Stajić Crvena Zvezda U19
25' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Marino Napoli U19
26' Doelpunt Crvena Zvezda U19 Doelpunt B. Burmaz Crvena Zvezda U19 1-2
36' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor F. Perini Napoli U19
48' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt M. Saporetti met assist van F. Mezzoni Napoli U19 2-2
59' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Dedijer voor N. Stajić Crvena Zvezda U19
62' Wissel Napoli U19 Wissel G. Gaetano voor A. Marino Napoli U19
62' Wissel Napoli U19 Wissel A. Illuminato voor S. Micillo Napoli U19
64' Doelpunt Crvena Zvezda U19 Doelpunt M. Dedijer Crvena Zvezda U19 2-3
69' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor A. Terzić Crvena Zvezda U19
70' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. Gaetano Napoli U19 3-3
71' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor F. Casella Napoli U19
72' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor N. Adžibaba Crvena Zvezda U19
75' Tweede gele kaart Crvena Zvezda U19 Tweede gele kaart voor N. Adžibaba Crvena Zvezda U19
78' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor M. Milikic Crvena Zvezda U19
81' Wissel Napoli U19 Wissel G. Guadagni voor M. Saporetti Napoli U19
81' Wissel Napoli U19 Wissel N. Gaeta voor F. Mezzoni Napoli U19
82' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. Gaetano Napoli U19 4-3
83' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel E. Ajdinović voor N. Kupusović Crvena Zvezda U19
83' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. Gaetano Napoli U19
87' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel L. Velikić voor M. Stojanović Crvena Zvezda U19
87' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel I. Babic voor B. Burmaz Crvena Zvezda U19
91' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. Gaetano met assist van F. Casella Napoli U19 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli O19 - Crvena Zvezda O19
Opstellingen Napoli O19 - Crvena Zvezda O19
De opstellingen van Napoli O19 en Crvena Zvezda O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.