Nabeschouwing Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19 (3-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Olympique Lyon O19 het woensdag 7 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama OL Academy Décines-Charpieu in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19 (3-3)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Olympique Lyon O19 en Hoffenheim O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door H. Rafia, waarmee Olympique Lyon U19 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Alberico in de 45e minuut zorgde er even later voor dat Hoffenheim U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 62e minuut zette D. Otto zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hoffenheim U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Matam de 2-2 maakte voor Olympique Lyon U19. In de 82e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Olympique Lyon U19 speler L. Pintor. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Hoffenheim U19. Het was M. Geschwill die in de 90e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Milovan Milačić bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor A. Amade Hoffenheim U19
35' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt H. Rafia met assist van L. Pintor Olympique Lyon U19 1-0
44' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor T. Matam Olympique Lyon U19
45' Penalty Hoffenheim U19 Penalty D. Alberico Hoffenheim U19 1-1
58' Wissel Hoffenheim U19 Wissel F. Stojilkovic voor E. Tubluk Hoffenheim U19
59' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor D. Alberico Hoffenheim U19
62' Doelpunt Hoffenheim U19 Doelpunt D. Otto met assist van D. Alberico Hoffenheim U19 1-2
62' Wissel Hoffenheim U19 Wissel I. Elmkies voor A. Onana Hoffenheim U19
65' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor D. Otto Hoffenheim U19
69' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt T. Matam met assist van Y. Soumaré Olympique Lyon U19 2-2
76' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel E. Lepaul voor T. Oualembo Mountou Olympique Lyon U19
82' Penalty Olympique Lyon U19 Penalty L. Pintor Olympique Lyon U19 3-2
83' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Cherki voor H. Rafia Olympique Lyon U19
84' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Bard voor L. Perrier Olympique Lyon U19
85' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor B. Wallquist Hoffenheim U19
86' Wissel Hoffenheim U19 Wissel B. Landwehr voor T. Heiland Hoffenheim U19
90' Doelpunt Hoffenheim U19 Doelpunt M. Geschwill met assist van S. Lengle Hoffenheim U19 3-3
93' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Duku voor T. Matam Olympique Lyon U19
93' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel R. Anaba voor L. Pintor Olympique Lyon U19
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19
Opstellingen Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19
De opstellingen van Olympique Lyon O19 en Hoffenheim O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Olympique Lyon O19 - Hoffenheim O19

Olympique Lyon O19 en Hoffenheim O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milovan Milačić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon O19 en Hoffenheim O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 23 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hoffenheim O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hoffenheim O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympique Lyon O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympique Lyon O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olympique Lyon O19 0
Winst Hoffenheim O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon O19 op een 2e positie staat, terwijl we Hoffenheim O19 terugvinden op de 1e plaats.