Nabeschouwing Porto O19 - Schalke 04 O19 (3-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Porto O19 het woensdag 28 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04 O19.

Via de Porto O19 - Schalke 04 O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Schalke 04 O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Schalke 04 O19 is onder leiding van scheidsrechter Eldorjan Hamiti geëindigd in een 3-0 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Smolinski van Schalke 04 U19. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 15e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 18 minuten was het Romário Baró die Porto U19 op een 1-0 voorsprong zette. In de 37e werd de voorsprong voor Porto U19 verdubbeld dankzij een doelpunt van Romário Baró.

In de 48e minuut volgde een derde treffer van Porto U19, waarmee Afonso Sousa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eldorjan Hamiti, waardoor Porto O19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Porto O19 - Schalke 04 O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Schalke 04 O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Schalke 04 U19 Gele kaart voor A. Smolinski Schalke 04 U19
13' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Diogo Bessa Porto U19
15' Tweede gele kaart Schalke 04 U19 Tweede gele kaart voor A. Smolinski Schalke 04 U19
18' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Romário Baró Porto U19 1-0
37' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Romário Baró met assist van Diogo Bessa Porto U19 2-0
41' Gele kaart Schalke 04 U19 Gele kaart voor M. Thiaw Schalke 04 U19
48' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Afonso Sousa met assist van Fabio Vieira Porto U19 3-0
62' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Romário Baró Porto U19
63' Wissel Schalke 04 U19 Wissel Z. Jones voor M. Mercan Schalke 04 U19
63' Wissel Schalke 04 U19 Wissel B. Seturski voor U. Yildiz Schalke 04 U19
63' Wissel Porto U19 Wissel A. Quiñones voor João Mário Porto U19
65' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor A. Quiñones Porto U19
70' Wissel Porto U19 Wissel Tomás Esteves voor Diogo Bessa Porto U19
70' Wissel Porto U19 Wissel Vitor Ferreira voor Romário Baró Porto U19
71' Wissel Schalke 04 U19 Wissel L. Ahrend voor B. Goller Schalke 04 U19
72' Wissel Schalke 04 U19 Wissel G. Humpert voor A. Kutucu Schalke 04 U19
78' Wissel Schalke 04 U19 Wissel J. Bachmann voor J. Hempel Schalke 04 U19
82' Wissel Porto U19 Wissel B. Takang voor Fabio Vieira Porto U19
82' Wissel Porto U19 Wissel T. Fomakwang voor Fábio Silva Porto U19
94' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor B. Takang Porto U19
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Schalke 04 O19
Opstellingen Porto O19 - Schalke 04 O19
De opstellingen van Porto O19 en Schalke 04 O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.