Nabeschouwing Roma O19 - CSKA Moskou O19 (3-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Roma O19 het dinsdag 23 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskou O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tre Fontane (Roma) in Roma.

Via de Roma O19 - CSKA Moskou O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma O19 - CSKA Moskou O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Roma O19 en CSKA Moskou O19 is onder leiding van scheidsrechter Ivaylo Stoyanov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Roma O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Riccardi, waarmee Roma U19 met 1-0 de leiding nam. Roma U19 vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Bouah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist CSKA Moscow U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Eleev.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Roma U19 vergroot nadat L. DOrazio de 3-1 wist te scoren. Roma U19 kreeg een penalty toegewezen in de 73e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond D. DOrazio L.77Krachkovskii A.Fedorov die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Roma O19.

LIVE Roma O19 - CSKA Moskou O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma O19 - CSKA Moskou O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Roma U19 Doelpunt A. Riccardi Roma U19 1-0
24' Doelpunt Roma U19 Doelpunt D. Bouah met assist van A. Marcucci Roma U19 2-0
42' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor W. Bianda Roma U19
57' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel I. Vostrikov voor A. Popov CSKA Moscow U19
61' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor L. DOrazio Roma U19
62' Doelpunt CSKA Moscow U19 Doelpunt M. Eleev met assist van D. Yanov CSKA Moscow U19 2-1
63' Doelpunt Roma U19 Doelpunt L. DOrazio met assist van D. Bouah Roma U19 3-1
70' Wissel Roma U19 Wissel P. Simonetti voor A. Marcucci Roma U19
70' Wissel Roma U19 Wissel N. Buso voor F. Bucri Roma U19
73' Penalty gemist Roma U19 Penalty gemist D. DOrazio L.77Krachkovskii A.Fedorov Roma U19
77' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel K. Shekov voor D. Yanov CSKA Moscow U19
77' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel N. Abramushkin voor E. Ignatovich CSKA Moscow U19
83' Wissel CSKA Moscow U19 Wissel G. Streltsov voor V. Zhironkin CSKA Moscow U19
88' Wissel Roma U19 Wissel L. Chierico voor A. Riccardi Roma U19
89' Wissel Roma U19 Wissel M. Bamba voor L. DOrazio Roma U19
90' Wissel Roma U19 Wissel D. Trasciani voor R. Cargnelutti Roma U19
Video hoogtepunten en samenvatting Roma O19 - CSKA Moskou O19
Opstellingen Roma O19 - CSKA Moskou O19
De opstellingen van Roma O19 en CSKA Moskou O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roma O19 - CSKA Moskou O19

Roma O19 en CSKA Moskou O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivaylo Stoyanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma O19 en CSKA Moskou O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 25 november 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Roma O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl CSKA Moskou O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Roma O19 2
Winst CSKA Moskou O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma O19 op een 4e positie staat, terwijl we CSKA Moskou O19 terugvinden op de 3e plaats.