Nabeschouwing Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19 (1-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur O19 het woensdag 3 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona O19.

Via de Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Tottenham Hotspur O19 en Barcelona O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Joan Rojas, waarmee Barcelona U19 met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur U19 kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Richards, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Alvaro Sanz Barcelona U19
24' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Joan Rojas Barcelona U19 0-1
45' Doelpunt Tottenham Hotspur U19 Doelpunt R. Richards met assist van J. Bowden Tottenham Hotspur U19 1-1
46' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel A. Shashoua voor T. Oakley-Boothe Tottenham Hotspur U19
47' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor J. Bowden Tottenham Hotspur U19
59' Wissel Barcelona U19 Wissel Nicolas Gonzalez voor Alvaro Sanz Barcelona U19
67' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel H. White voor J. Bowden Tottenham Hotspur U19
68' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Álex Collado Barcelona U19
70' Wissel Barcelona U19 Wissel Anssumane Fati voor Nils Mortimer Barcelona U19
70' Wissel Barcelona U19 Wissel A. Canton voor Lucas De Vega Barcelona U19
71' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel P. Patterson voor D. Markanday Tottenham Hotspur U19
76' Wissel Barcelona U19 Wissel Antonio Sola voor Arnau Comas Barcelona U19
91' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel J. Roles voor P. Maghoma Tottenham Hotspur U19
92' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel L. Binks voor J. Brown Tottenham Hotspur U19
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19
Opstellingen Tottenham Hotspur O19 - Barcelona O19
De opstellingen van Tottenham Hotspur O19 en Barcelona O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.