Nabeschouwing Young Boys O19 - Valencia O19 (3-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Young Boys O19 het dinsdag 23 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportplatz Wyler Hauptplatz in Bern.

Via de Young Boys O19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys O19 - Valencia O19 (3-3)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Young Boys O19 en Valencia O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Vladi, waarmee Young Boys U19 met 1-0 de leiding nam. Valencia U19 kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van José Pascual, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette N. Maier zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Young Boys U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Lee Kangin de 2-2 maakte voor Valencia U19. In de 65e minuut moest Valencia U19 verder met een man minder, nadat Iñaki Pardo een tweede gele kaart kreeg. In de 66e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Young Boys U19 speler J. Kronig. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door van Valencia U19,waardoor beide ploegen in de 81e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mads-Kristoffer Kristoffersen en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Young Boys O19 - Valencia O19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys O19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Young Boys U19 Doelpunt S. Vladi met assist van F. Mambimbi Young Boys U19 1-0
16' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt José Pascual met assist van Fran Cortijo Valencia U19 1-1
26' Doelpunt Young Boys U19 Doelpunt N. Maier met assist van S. Vladi Young Boys U19 2-1
39' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Valencia U19
44' Gele kaart Young Boys U19 Gele kaart voor J. Kronig Young Boys U19
46' Wissel Valencia U19 Wissel V. Esquerdo voor Perez Sanchez Valencia U19
46' Wissel Valencia U19 Wissel Óscar Poveda voor Carlos Badal Valencia U19
52' Gele kaart Valencia U19 Gele kaart voor Iñaki Pardo Valencia U19
59' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt Lee Kangin Valencia U19 2-2
61' Wissel Young Boys U19 Wissel T. Alonso voor S. Ballet Young Boys U19
63' Wissel Valencia U19 Wissel J. Contell voor Ricardo da Costa Campos Valencia U19
65' Tweede gele kaart Valencia U19 Tweede gele kaart voor Iñaki Pardo Valencia U19
66' Penalty Young Boys U19 Penalty J. Kronig Young Boys U19 3-2
81' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt Valencia U19 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys O19 - Valencia O19
Opstellingen Young Boys O19 - Valencia O19
De opstellingen van Young Boys O19 en Valencia O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Young Boys O19 - Valencia O19

Young Boys O19 en Valencia O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys O19 en Valencia O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Young Boys O19 0
Winst Valencia O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys O19 op een 3e positie staat, terwijl we Valencia O19 terugvinden op de 4e plaats.