Nabeschouwing Genk U19 - Napoli O19 (3-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Genk U19 het woensdag 2 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Napoli O19. De wedstrijd wordt gespeeld in B-Veld Racing Genk in Genk.

Via de Genk U19 - Napoli O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk U19 - Napoli O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Genk U19 en Napoli O19 is onder leiding van scheidsrechter Daniyar Sakhi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Genk U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 51 minuten. S. Vandermeulen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Genk U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Genk U19 vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cuypers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Napoli U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Gaetano.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Genk U19 vergroot nadat A. Nemeth de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Genk U19.

LIVE Genk U19 - Napoli O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk U19 - Napoli O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Penalty Genk U19 Penalty S. Vandermeulen Genk U19 1-0
55' Doelpunt Genk U19 Doelpunt A. Cuypers met assist van Y. Bahadir Genk U19 2-0
61' Gele kaart Genk U19 Gele kaart voor M. Didden Genk U19
62' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt G. Gaetano met assist van G. Vrakas Napoli U19 2-1
63' Wissel Napoli U19 Wissel S. Vianni voor L. Sgarbi Napoli U19
74' Wissel Napoli U19 Wissel A. Cioffi voor G. Vrakas Napoli U19
74' Wissel Genk U19 Wissel I. Saibari voor I. Takidine Genk U19
74' Wissel Napoli U19 Wissel S. Zanon voor A. Vrikkis Napoli U19
81' Wissel Napoli U19 Wissel A. Esposito voor V. Potenza Napoli U19
83' Wissel Genk U19 Wissel F. Boujemaoui voor L. Oyen Genk U19
85' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Cioffi Napoli U19
91' Wissel Genk U19 Wissel J. Leyssens voor Y. Leliendal Genk U19
91' Doelpunt Genk U19 Doelpunt A. Nemeth Genk U19 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Genk U19 - Napoli O19
Opstellingen Genk U19 - Napoli O19
De opstellingen van Genk U19 en Napoli O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Genk U19 - Napoli O19

Genk U19 en Napoli O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniyar Sakhi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genk U19 en Napoli O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Genk U19 0
Winst Napoli O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk U19 op een 1e positie staat, terwijl we Napoli O19 terugvinden op de 3e plaats.