Nabeschouwing Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19 (0-0) (3-4 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Dynamo Kiev O19 het woensdag 12 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dynamo im. Valery Lobanovsky in Kyjiv.

Via de Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19 (0-0) (3-4 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Dynamo Kiev O19 en Dinamo Zagreb O19 is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een overwinning voor Dinamo Zagreb O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Dinamo Zagreb O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Dynamo Kiev O19 en Dinamo Zagreb O19 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Dynamo Kiev O19, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

LIVE Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor L. Sipos Dinamo Zagreb U19
21' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor B. Franjic Dinamo Zagreb U19
57' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel Y. Nadolskyi voor R. Bodnia Dynamo Kyiv U19
74' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel V. Bliznichenko voor A. Shulianskyi Dynamo Kyiv U19
75' Gele kaart Dynamo Kyiv U19 Gele kaart voor B. Biloshevskyi Dynamo Kyiv U19
86' Gele kaart Dynamo Kyiv U19 Gele kaart voor G. Tsitaishvili Dynamo Kyiv U19
90' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor R. Josipovic Dinamo Zagreb U19
1' Penalty gemist in shootout Dynamo Kyiv U19 Penalty gemist in shootout Y. Nadolskyi Dynamo Kyiv U19
1' Penalty gescoord in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gescoord in shootout E. Julardzija Dinamo Zagreb U19 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Dynamo Kyiv U19 Penalty gescoord in shootout I. Isaienko Dynamo Kyiv U19 1-1
2' Penalty gemist in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gemist in shootout N. Jankovic Dinamo Zagreb U19
3' Penalty gescoord in shootout Dynamo Kyiv U19 Penalty gescoord in shootout G. Tsitaishvili Dynamo Kyiv U19 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gescoord in shootout L. Sipos Dinamo Zagreb U19 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Dynamo Kyiv U19 Penalty gescoord in shootout I. Zabarnyi Dynamo Kyiv U19 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gescoord in shootout J. Gvardiol Dinamo Zagreb U19 3-3
5' Penalty gemist in shootout Dynamo Kyiv U19 Penalty gemist in shootout V. Voloshyn Dynamo Kyiv U19
5' Penalty gescoord in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gescoord in shootout B. Karrica Dinamo Zagreb U19 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19
Opstellingen Dynamo Kiev O19 - Dinamo Zagreb O19
De opstellingen van Dynamo Kiev O19 en Dinamo Zagreb O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.