Nabeschouwing Stade Rennes U19 - Club Brugge O19 (1-1) (5-3 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Stade Rennes U19 het woensdag 12 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Piverdière in Rennes.

Via de Stade Rennes U19 - Club Brugge O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stade Rennes U19 - Club Brugge O19 (1-1) (5-3 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Stade Rennes U19 en Club Brugge O19 is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een overwinning voor Stade Rennes U19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Stade Rennes U19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door N. Francoise, waarmee Stade Rennes U19 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. de Wolf in de 61e minuut zorgde er even later voor dat Club Brugge U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-3 score in het voordeel van Stade Rennes U19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Stade Rennes U19 - Club Brugge O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stade Rennes U19 - Club Brugge O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor N. Fuakala Club Brugge U19
17' Doelpunt Stade Rennes U19 Doelpunt N. Francoise met assist van F. Rivollier Stade Rennes U19 1-0
44' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor X. Blomme Club Brugge U19
49' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor M. de Wolf Club Brugge U19
56' Gele kaart Stade Rennes U19 Gele kaart voor A. Truffert Stade Rennes U19
60' Gele kaart Stade Rennes U19 Gele kaart voor B. Soppy Stade Rennes U19
61' Penalty Club Brugge U19 Penalty M. de Wolf Club Brugge U19 1-1
73' Gele kaart Stade Rennes U19 Gele kaart voor G. Rutter Stade Rennes U19
75' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor J. Vervaque Club Brugge U19
79' Wissel Stade Rennes U19 Wissel L. Tchaouna voor B. Soppy Stade Rennes U19
79' Wissel Club Brugge U19 Wissel E. Ansu voor T. Van den Keybus Club Brugge U19
84' Wissel Club Brugge U19 Wissel T. Baeten voor Y. Badji Club Brugge U19
84' Wissel Stade Rennes U19 Wissel M. Abline voor F. Rivollier Stade Rennes U19
94' Wissel Club Brugge U19 Wissel W. Debuyser voor N. Fuakala Club Brugge U19
1' Penalty gescoord in shootout Stade Rennes U19 Penalty gescoord in shootout M. Picouleau Stade Rennes U19 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Club Brugge U19 Penalty gescoord in shootout N. Aelterman Club Brugge U19 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Stade Rennes U19 Penalty gescoord in shootout M. Abline Stade Rennes U19 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Club Brugge U19 Penalty gescoord in shootout M. de Wolf Club Brugge U19 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Stade Rennes U19 Penalty gescoord in shootout L. Tchaouna Stade Rennes U19 3-2
3' Penalty gemist in shootout Club Brugge U19 Penalty gemist in shootout M. de Cuyper Club Brugge U19
4' Penalty gescoord in shootout Stade Rennes U19 Penalty gescoord in shootout R. Doucoure Stade Rennes U19 4-2
4' Penalty gescoord in shootout Club Brugge U19 Penalty gescoord in shootout W. Ochieng Club Brugge U19 4-3
5' Penalty gescoord in shootout Stade Rennes U19 Penalty gescoord in shootout Stade Rennes U19 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Stade Rennes U19 - Club Brugge O19
Opstellingen Stade Rennes U19 - Club Brugge O19
De opstellingen van Stade Rennes U19 en Club Brugge O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.