Nabeschouwing Juventus O19 - Real Madrid O19 (1-3) || UEFA Youth League 2019/2020

Zondag 16 augustus 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Juventus O19 het zondag 16 augustus 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Juventus O19 - Real Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Real Madrid O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en Real Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-3 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Juventus U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Tongya. In de 12e minuut moest Jordi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bastian Dankert een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Real Madrid U19 verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Real Madrid U19 in de 30e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Arribas.

In de 32e minuut was het Real Madrid U19 dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van C. Gonzalez. Na 58 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid U19 vergroot nadat J. Latasa de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Real Madrid O19.

LIVE Juventus O19 - Real Madrid O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Real Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt F. Tongya Juventus U19 1-0
5' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor J. Latasa Real Madrid U19
10' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor D. Leo Juventus U19
12' Rode kaart Real Madrid U19 Rode kaart voor Jordi Real Madrid U19
30' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt S. Arribas Real Madrid U19 1-1
31' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor P. Gozzi Juventus U19
32' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt C. Gonzalez met assist van I. Morante Real Madrid U19 1-2
58' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt J. Latasa Real Madrid U19 1-3
59' Wissel Juventus U19 Wissel F. Miretti voor N. Fagioli Juventus U19
59' Wissel Juventus U19 Wissel A. J. Chibozo voor N. Sekulov Juventus U19
59' Wissel Juventus U19 Wissel E. Barrenechea voor F. Ranocchia Juventus U19
64' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor C. Gonzalez Real Madrid U19
65' Wissel Real Madrid U19 Wissel Marvin voor J. Latasa Real Madrid U19
67' Wissel Juventus U19 Wissel G. Leone voor J. Ntenda Juventus U19
75' Wissel Real Madrid U19 Wissel X. Sintes voor I. Morante Real Madrid U19
75' Wissel Real Madrid U19 Wissel Pablo voor S. Arribas Real Madrid U19
81' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor V. Chust Garcia Real Madrid U19
82' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor F. Tongya Juventus U19
83' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor A. Blanco Real Madrid U19
90' Wissel Real Madrid U19 Wissel O. Aranda voor C. Gonzalez Real Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Real Madrid O19
Opstellingen Juventus O19 - Real Madrid O19
De opstellingen van Juventus O19 en Real Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Juventus O19 - Real Madrid O19

Juventus O19 en Real Madrid O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus O19 en Real Madrid O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 5 november 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Madrid O19 favoriet. 2 keer wist de ploeg van Juventus O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.