Nabeschouwing Benfica O19 - Ajax O19 (3-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Zaterdag 22 augustus 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Benfica O19 het zaterdag 22 augustus 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Ajax O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Benfica O19 - Ajax O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Ajax O19 (3-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Ajax O19 is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door T. Araujo, waarmee Benfica U19 met 1-0 de leiding nam. Benfica U19 vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Embalo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Benfica U19 vervolgens op 3-0. Het was T. Dantas die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antti Munukka, waardoor Benfica O19 dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Benfica O19 - Ajax O19 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Ajax O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor E. Llansana Ajax U19
42' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt T. Araujo met assist van H. Jocu Benfica U19 1-0
45' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor T. Douglas Ajax U19
46' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor P. Bernardo Benfica U19
60' Wissel Ajax U19 Wissel J. Ideho voor A. Martha Ajax U19
60' Wissel Ajax U19 Wissel K. Hlynsson voor Y. Regeer Ajax U19
61' Wissel Ajax U19 Wissel J. Pinas voor C. Rasmussen Ajax U19
70' Wissel Benfica U19 Wissel Duk voor T. Araujo Benfica U19
73' Wissel Ajax U19 Wissel M. De Waal voor E. Llansana Ajax U19
75' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt U. Embalo Benfica U19 2-0
79' Penalty Benfica U19 Penalty T. Dantas Benfica U19 3-0
80' Wissel Benfica U19 Wissel H. Araujo De Oliveira voor T. Dantas Benfica U19
80' Wissel Benfica U19 Wissel S. L. Robalo Pedro voor U. Embalo Benfica U19
82' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor N. Musampa Nordin Ajax U19
82' Wissel Ajax U19 Wissel O. Aertssen voor T. Douglas Ajax U19
85' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor S. L. Robalo Pedro Benfica U19
87' Wissel Benfica U19 Wissel M. Neto voor G. Ramos Benfica U19
87' Wissel Benfica U19 Wissel R. Brito voor J. Ferreira Benfica U19
89' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor H. Jocu Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Ajax O19
Opstellingen Benfica O19 - Ajax O19
De opstellingen van Benfica O19 en Ajax O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Benfica O19 - Ajax O19

Benfica O19 en Ajax O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antti Munukka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en Ajax O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 7 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Ajax O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benfica O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benfica O19. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.