Nabeschouwing Ranger U19 - Atl. Madrid O19 (0-4) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Ranger U19 het woensdag 12 februari 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The Energy Check Stadium in Glasgow.

Via de Ranger U19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ranger U19 - Atl. Madrid O19 (0-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Ranger U19 en Atl. Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 0-4 overwinning voor Atl. Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Maroto, waarmee Atl. Madrid U19 met 0-1 de leiding nam. Atl. Madrid U19 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Quintana Nacho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Atl. Madrid U19, waarmee M. Soriano zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atl. Madrid U19 in de 89e minuut, nadat A. Maldonado de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Atl. Madrid O19.

LIVE Ranger U19 - Atl. Madrid O19 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ranger U19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor M. Moreno Atl. Madrid U19
6' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt L. Maroto met assist van R. Riquelme Atl. Madrid U19 0-1
45' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor L. Maroto Atl. Madrid U19
48' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt Quintana Nacho met assist van R. Riquelme Atl. Madrid U19 0-2
52' Wissel Ranger U19 Wissel N. Young-Coombes voor M. Miller Ranger U19
54' Gele kaart Ranger U19 Gele kaart voor N. Patterson Ranger U19
61' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Maldonado voor F. Gutierez Atl. Madrid U19
63' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor F. Medrano Atl. Madrid U19
73' Wissel Ranger U19 Wissel U. Balde voor C. Palmer Ranger U19
73' Wissel Ranger U19 Wissel K. Ritchie-Hosler voor J. McPake Ranger U19
78' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt M. Soriano met assist van R. Riquelme Atl. Madrid U19 0-3
85' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel D. Lorenzo voor R. Riquelme Atl. Madrid U19
89' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt A. Maldonado met assist van M. Soriano Atl. Madrid U19 0-4
92' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel C. Mosquera voor M. Soriano Atl. Madrid U19
92' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel A. Gomez voor M. Moreno Atl. Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ranger U19 - Atl. Madrid O19
Opstellingen Ranger U19 - Atl. Madrid O19
De opstellingen van Ranger U19 en Atl. Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Ranger U19 - Atl. Madrid O19

Ranger U19 en Atl. Madrid O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ranger U19 en Atl. Madrid O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.