Nabeschouwing Midtjylland O19 - Ajax O19 (1-3) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 18 augustus 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Midtjylland O19 het dinsdag 18 augustus 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Ajax O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Midtjylland O19 - Ajax O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland O19 - Ajax O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Midtjylland O19 en Ajax O19 is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Papapetrou geëindigd in een 1-3 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. Rasmussen, waarmee Ajax U19 met 0-1 de leiding nam. Ajax U19 vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hansen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van D. Reiziger zorgde ervoor dat Midtjylland U19 in de 74e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Ajax U19 vergroot nadat J. Ideho de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Ajax O19.

LIVE Midtjylland O19 - Ajax O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland O19 - Ajax O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor N. M. Hautorp Madsen Midtjylland U19
38' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt C. Rasmussen met assist van S. Hansen Ajax U19 0-1
53' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Hansen met assist van A. Martha Ajax U19 0-2
58' Wissel Midtjylland U19 Wissel H. Bility voor T. Anker Midtjylland U19
68' Wissel Ajax U19 Wissel K. Hlynsson voor Y. Regeer Ajax U19
73' Wissel Midtjylland U19 Wissel E. H. Heiselberg F. voor N. M. Hautorp Madsen Midtjylland U19
74' Wissel Ajax U19 Wissel J. Ideho voor A. Martha Ajax U19
74' Eigen doelpunt Midtjylland U19 Eigen doelpunt D. Reiziger Midtjylland U19 1-2
77' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt J. Ideho met assist van S. Hansen Ajax U19 1-3
80' Gele kaart Midtjylland U19 Gele kaart voor M. Hansen Midtjylland U19
82' Wissel Ajax U19 Wissel J. Pinas voor D. Warmerdam Ajax U19
91' Wissel Midtjylland U19 Wissel F. Christensen voor D. Simsir Midtjylland U19
91' Wissel Midtjylland U19 Wissel D. Djuric voor A. Martis Midtjylland U19
92' Wissel Midtjylland U19 Wissel K. Lund voor M. Hansen Midtjylland U19
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland O19 - Ajax O19
Opstellingen Midtjylland O19 - Ajax O19
De opstellingen van Midtjylland O19 en Ajax O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Midtjylland O19 - Ajax O19

Midtjylland O19 en Ajax O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Papapetrou en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Midtjylland O19 en Ajax O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.