Nabeschouwing Atalanta U19 - Villarreal U19 (2-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Atalanta U19 het woensdag 8 december 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro Sportivo Bortolotti 1 in Zingonia Ciserano.

Via de Atalanta U19 - Villarreal U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta U19 - Villarreal U19 (2-2)

De UEFA Youth League 2021/2022 wedstrijd tussen Atalanta U19 en Villarreal U19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. G. Renault maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atalanta U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Atalanta U19 vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Fisic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Villarreal U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Torrents.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Pacheco de 2-2 maakte voor Villarreal U19. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Atalanta U19 - Villarreal U19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta U19 - Villarreal U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Penalty Atalanta U19 Penalty G. Renault Atalanta U19 1-0
38' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor M. Chiwisa Atalanta U19
46' Wissel Atalanta U19 Wissel A. Fisic voor F. Pagani Atalanta U19
46' Wissel Atalanta U19 Wissel A. Sidibe voor T. De Nipoti Atalanta U19
46' Doelpunt Atalanta U19 Doelpunt A. Fisic Atalanta U19 2-0
54' Gele kaart Atalanta U19 Gele kaart voor S. Omar Atalanta U19
60' Wissel Villarreal U19 Wissel E. Garcia voor S. Hinojosa Villarreal U19
60' Wissel Villarreal U19 Wissel Rodri voor J. Ortega Villarreal U19
61' Wissel Atalanta U19 Wissel E. Muhameti voor F. Zuccon Atalanta U19
62' Wissel Atalanta U19 Wissel S. Panada voor M. Chiwisa Atalanta U19
69' Wissel Villarreal U19 Wissel C. Segura voor M. Sanchez Villarreal U19
72' Gele kaart Villarreal U19 Gele kaart voor A. Pacheco Villarreal U19
75' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt J. Torrents Villarreal U19 2-1
81' Wissel Atalanta U19 Wissel A. Oliveri voor S. Omar Atalanta U19
84' Doelpunt Villarreal U19 Doelpunt A. Pacheco met assist van J. Torrents Villarreal U19 2-2
91' Wissel Villarreal U19 Wissel J. Saavedra voor J. Ruiz Villarreal U19
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta U19 - Villarreal U19
Opstellingen Atalanta U19 - Villarreal U19
De opstellingen van Atalanta U19 en Villarreal U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Atalanta U19 - Villarreal U19

Atalanta U19 en Villarreal U19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta U19 en Villarreal U19 in de UEFA Youth League vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal U19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Villarreal U19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Atalanta U19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Atalanta U19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Atalanta U19 0
Winst Villarreal U19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta U19 op een 3e positie staat, terwijl we Villarreal U19 terugvinden op de 2e plaats.