Nabeschouwing Porto O19 - Atl. Madrid O19 (1-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 15:30 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Porto O19 het dinsdag 7 december 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dr. Jorge Sampaio in Pedroso.

Via de Porto O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Atl. Madrid O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Atl. Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 1-2 overwinning voor Atl. Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door I. Kostis, waarmee Atl. Madrid U19 met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Abreu in de 55e minuut zorgde er even later voor dat Porto U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette C. Martin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Atl. Madrid U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Harvey, waardoor Atl. Madrid O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Porto O19 - Atl. Madrid O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt I. Kostis met assist van C. Martin Atl. Madrid U19 0-1
23' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor B. Folha Porto U19
46' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel L. Perez Calvo voor D. Navarro Atl. Madrid U19
50' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor A. Gismera Atl. Madrid U19
54' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor A. Iturbe Atl. Madrid U19
54' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor I. Kostis Atl. Madrid U19
55' Penalty Porto U19 Penalty D. Abreu Porto U19 1-1
62' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel D. Vilan voor S. Diez Roldan Atl. Madrid U19
62' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel O. Gonzalez Campos voor A. Corral Atl. Madrid U19
63' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor J. Curras Atl. Madrid U19
65' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt C. Martin met assist van O. Gonzalez Campos Atl. Madrid U19 1-2
67' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor S. El Jebari Atl. Madrid U19
69' Wissel Porto U19 Wissel M. Fernandes voor J. Macedo Porto U19
69' Wissel Porto U19 Wissel G. De Barros voor V. Sousa Porto U19
73' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor R. Pinheiro Porto U19
76' Wissel Porto U19 Wissel L. Dias voor R. Pinheiro Porto U19
76' Wissel Porto U19 Wissel B. Boaitey voor R. Monteiro Porto U19
82' Wissel Porto U19 Wissel G. Abuashvili voor D. Abreu Porto U19
84' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel L. Ricoy voor S. El Jebari Atl. Madrid U19
88' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel F. Gomez Rodriguez voor C. Martin Atl. Madrid U19
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Atl. Madrid O19
Opstellingen Porto O19 - Atl. Madrid O19
Voorbeschouwing Porto O19 - Atl. Madrid O19

Porto O19 en Atl. Madrid O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Harvey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto O19 en Atl. Madrid O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 15 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto O19. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Porto O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Atl. Madrid O19 slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto O19 2
Winst Atl. Madrid O19 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto O19 op een 2e positie staat, terwijl we Atl. Madrid O19 terugvinden op de 3e plaats.