Nabeschouwing Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19 (1-0) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Inter O19 het woensdag 24 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ernesto Breda in Sesto San Giovanni.

Via de Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Inter O19 en Shakhtar Donetsk O19 is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 1-0 overwinning voor Inter O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Inter U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Peschetola. In het restant van de wedstrijd was het met name Inter O19 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Inter O19.

LIVE Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Inter U19 Doelpunt L. Peschetola met assist van G. Fabbian Inter U19 1-0
35' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor F. Carboni Inter U19
60' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel R. Plyushch voor K. Siheiev Shakhtar Donetsk U19
60' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel O. D. Pushkarov voor A. Veklenko Shakhtar Donetsk U19
67' Wissel Inter U19 Wissel D. Curatolo voor O. Jurgens Inter U19
74' Wissel Inter U19 Wissel C. Casadei voor L. Peschetola Inter U19
74' Wissel Inter U19 Wissel E. Owusu voor F. Abiuso Inter U19
77' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor M. Farina Shakhtar Donetsk U19
84' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel V. Pogorilyi voor K. O. Bako Shakhtar Donetsk U19
85' Wissel Inter U19 Wissel A. Fontanarosa voor F. Cortinovis Inter U19
85' Wissel Inter U19 Wissel A. Moretti voor G. Fabbian Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19
Opstellingen Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19
De opstellingen van Inter O19 en Shakhtar Donetsk O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Inter O19 - Shakhtar Donetsk O19

Inter O19 en Shakhtar Donetsk O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kralovic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter O19 en Shakhtar Donetsk O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Inter O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Shakhtar Donetsk O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter O19 1
Winst Shakhtar Donetsk O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter O19 op een 2e positie staat, terwijl we Shakhtar Donetsk O19 terugvinden op de 3e plaats.