Nabeschouwing Septemvri Sofia O19 - Ranger U19 (2-4) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 24 november 2021 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Septemvri Sofia O19 het woensdag 24 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ranger U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Slavija in Sofia.

Via de Septemvri Sofia O19 - Ranger U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Septemvri Sofia O19 - Ranger U19 (2-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Septemvri Sofia O19 en Ranger U19 is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-4 overwinning voor Ranger U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Weston, waarmee Ranger U19 met 0-1 de leiding nam. Septemvri Sofia U19 kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Aleksandrov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette M. Stoychev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Septemvri Sofia U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. McKinnon de 2-2 maakte voor Ranger U19. Ranger U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 51 minuten op voorsprong na een goal van A. Weston: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 71e minuut en kwam op naam te staan van Ranger U19 speler A. Weston, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nathan Verboomen en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Ranger U19.

LIVE Septemvri Sofia O19 - Ranger U19 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Septemvri Sofia O19 - Ranger U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt A. Weston met assist van A. Devine Ranger U19 0-1
25' Doelpunt Septemvri Sofia U19 Doelpunt S. Aleksandrov met assist van T. Tsvetanov Septemvri Sofia U19 1-1
30' Doelpunt Septemvri Sofia U19 Doelpunt M. Stoychev met assist van K. Kolev Septemvri Sofia U19 2-1
44' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt C. McKinnon met assist van A. Devine Ranger U19 2-2
51' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt A. Weston met assist van A. Devine Ranger U19 2-3
60' Wissel Ranger U19 Wissel G. Allen voor L. King Ranger U19
64' Wissel Septemvri Sofia U19 Wissel G. P. Shopov voor M. Mihaylov Septemvri Sofia U19
64' Wissel Septemvri Sofia U19 Wissel G. V. Dokanin voor A. L. Stoykov Septemvri Sofia U19
68' Gele kaart Ranger U19 Gele kaart voor A. Lowry Ranger U19
71' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt A. Weston Ranger U19 2-4
71' Wissel Septemvri Sofia U19 Wissel K. Y. Valchinov voor M. Stoychev Septemvri Sofia U19
74' Wissel Ranger U19 Wissel C. McKee voor A. Lowry Ranger U19
74' Wissel Ranger U19 Wissel C. Allan voor J. Lindsay Ranger U19
86' Wissel Ranger U19 Wissel A. Lyall voor A. Weston Ranger U19
86' Wissel Ranger U19 Wissel R. Wilson voor R. McCausland Ranger U19
87' Wissel Septemvri Sofia U19 Wissel M. Kolev voor K. Kolev Septemvri Sofia U19
87' Wissel Septemvri Sofia U19 Wissel B. Rosenov Piralkov voor G. V. Ivanov Septemvri Sofia U19
Video hoogtepunten en samenvatting Septemvri Sofia O19 - Ranger U19
Opstellingen Septemvri Sofia O19 - Ranger U19
De opstellingen van Septemvri Sofia O19 en Ranger U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.