Nabeschouwing Ajax - Liverpool (0-1) || Champions League 2020/2021

Woensdag 21 oktober 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2020/2021 neemt Ajax het woensdag 21 oktober 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Liverpool (0-1)

Het Champions League duel tussen Ajax en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Tagliafico zette Liverpool op een 0-1 voorsprong in de 35e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Liverpool.

LIVE Ajax - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Ajax Wissel Q. Promes voor M. Kudus Ajax
35' Eigen doelpunt Liverpool Eigen doelpunt N. Tagliafico S. Mane Liverpool 0-1
38' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Milner Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel J. Henderson voor C. Jones Liverpool
60' Wissel Liverpool Wissel D. Jota voor R. Firmino Liverpool
60' Wissel Liverpool Wissel T. Minamino voor S. Mane Liverpool
60' Wissel Liverpool Wissel X. Shaqiri voor M. Salah Liverpool
74' Wissel Ajax Wissel J. Ekkelenkamp voor D. Klaassen Ajax
74' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor D. Neres Ajax
80' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
84' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor D. Blind Ajax
84' Wissel Ajax Wissel L. Traore voor P. Schuurs Ajax
92' Wissel Liverpool Wissel R. Williams voor J. Milner Liverpool
93' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Q. Promes Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Liverpool
Opstellingen Ajax - Liverpool
De opstellingen van Ajax en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ajax - Liverpool

Ajax en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Ajax en Liverpool elkaar treffen in de Champions League.