Nabeschouwing Alashkert - Dinamo Tbilisi (1-1) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 19 juli 2016 - 17:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Alashkert het dinsdag 19 juli 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - Dinamo Tbilisi (1-1)

De Champions League 2016/2017 wedstrijd tussen Alashkert en Dinamo Tbilisi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Jighauri, waarmee Dinamo Tbilisi met 0-1 de leiding nam. Alashkert kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Norayr Gyozalyan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Alashkert - Dinamo Tbilisi
1
1
LIVE Alashkert - Dinamo Tbilisi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt J. Jighauri Dinamo Tbilisi 0-1
51' Doelpunt Alashkert Doelpunt Norayr Gyozalyan Alashkert 1-1
54' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor Artur Yedigaryan Alashkert
54' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor Z. Tchelidze Dinamo Tbilisi
59' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Grigoryan Alashkert
62' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Tsintsadze voor G. Kvilitaia Dinamo Tbilisi
65' Wissel Alashkert Wissel S. Melkonyan voor Artur Yedigaryan Alashkert
68' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel G. Papunashvili voor O. Kiteishvili Dinamo Tbilisi
71' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor I. Kvekveskiri Alashkert
76' Wissel Alashkert Wissel R. Ghazaryan voor A. Dashyan Alashkert
84' Wissel Alashkert Wissel K. Veranyan voor A. Grigoryan Alashkert
84' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel M. Coureur voor V. Tchanturishvili Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - Dinamo Tbilisi
Opstellingen Alashkert - Dinamo Tbilisi

Voorbeschouwing Alashkert - Dinamo Tbilisi

Alashkert en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Alashkert en Dinamo Tbilisi in de Champions League vond plaats op 12 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Tbilisi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Tbilisi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Alashkert te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Alashkert. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.