Nabeschouwing Alashkert - FC Santa Coloma (3-0) || Champions League 2016/2017

Dinsdag 5 juli 2016 - 17:00 uur

In de Champions League 2016/2017 neemt Alashkert het dinsdag 5 juli 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen FC Santa Coloma. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - FC Santa Coloma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - FC Santa Coloma (3-0)

Het Champions League duel tussen Alashkert en FC Santa Coloma is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Alashkert. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door V. Minasyan, waarmee Alashkert met 1-0 de leiding nam. In de 26e minuut moest M. Manasyan van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Alashkert verder met een speler minder. In de 60e minuut kreeg Nando González van FC Santa Coloma voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Santa Coloma de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Norayr Gyozalyan de voorsprong door in de 84e minuut de 2-0 te scoren voor Alashkert. In de 88e minuut volgde een derde treffer van Alashkert, waarmee Artur Yedigaryan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 91 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Cristian Martínez zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 94e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Ibán Parra van FC Santa Coloma die voortijdig moest vertrekken.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Alashkert een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Alashkert - FC Santa Coloma
3
0
LIVE Alashkert - FC Santa Coloma 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - FC Santa Coloma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Ildefons Lima FC Santa Coloma
12' Doelpunt Alashkert Doelpunt V. Minasyan Alashkert 1-0
26' Rode kaart Alashkert Rode kaart voor M. Manasyan Alashkert
26' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Cristian Martínez FC Santa Coloma
47' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Nando González FC Santa Coloma
50' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Eloy FC Santa Coloma
52' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Victor Rodríguez FC Santa Coloma
60' Tweede gele kaart FC Santa Coloma Tweede gele kaart voor Nando González FC Santa Coloma
64' Wissel FC Santa Coloma Wissel Jaime Noguerol voor Marc Rebés FC Santa Coloma
72' Wissel Alashkert Wissel Norayr Gyozalyan voor A. Dashyan Alashkert
72' Wissel FC Santa Coloma Wissel Juanfer voor Robert Ramos FC Santa Coloma
73' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Andreu Ramos FC Santa Coloma
78' Wissel Alashkert Wissel R. Ghazaryan voor K. Veranyan Alashkert
83' Wissel FC Santa Coloma Wissel Albert Mercadé voor Andreu Ramos FC Santa Coloma
84' Doelpunt Alashkert Doelpunt Norayr Gyozalyan Alashkert 2-0
87' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Capdevila FC Santa Coloma
87' Wissel Alashkert Wissel Artur Yedigaryan voor A. Savin Alashkert
88' Doelpunt Alashkert Doelpunt Artur Yedigaryan Alashkert 3-0
91' Tweede gele kaart FC Santa Coloma Tweede gele kaart voor Cristian Martínez FC Santa Coloma
94' Rode kaart FC Santa Coloma Rode kaart voor Ibán Parra FC Santa Coloma
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - FC Santa Coloma
Opstellingen Alashkert - FC Santa Coloma

Voorbeschouwing Alashkert - FC Santa Coloma

Alashkert en FC Santa Coloma spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Alashkert en FC Santa Coloma in de Champions League vond plaats op 28 juni 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.